Support

HAVÉ Verwarming

Bij CTS IT zijn ze transparant, ze weten waar ze over praten en gaan geen uitdaging uit de weg

Marc Bossenbroek

ICT aanspreekpunt
HAVÉ Verwarming

 

 

Strategisch advies

Vraagstuk

Optimalisatie van de serveromgeving en werkplekken

Oplossing

Realiseren van nieuwe serveromgeving en het verbeteren van de werkplekken op locatie
Het vraagstuk

IN HET KORT

Om de zoveel tijd is het must om werkplekken te vervangen en te voorzien van nieuwe hardware zoals pc’s of laptops. Dit is nodig want zonder goed werkende apparaten kan een organisatie niet 100% draaien. Daarnaast wilde wij ook een fysieke server omgeving op locatie, omdat dit voor ons de beste oplossing is en wij dan niet afhankelijk zijn van diverse datacenters. Hierdoor hebben wij volledig controle over onze data en hebben wij de mogelijkheid om onze eigen ‘cloud’ in te richten.

Wij waren daarom ook op zoek naar een partij die daarin de juiste IT-ondersteuning kan bieden en ons kan adviseren wat het beste is voor onze organisatie. Hier kwam de werkwijze van CTS IT B.V. goed van pas omdat zij begrepen waar wij naar opzoek waren, en ook heel duidelijk en transparant in de mogelijkheden zijn.

 

Apparaatbeheer

Met CTS IT Apparaatbeheer worden de systemen van de gebruiker opgenomen in ons moderne beheerplatform. Vanuit dit platform zorgen onze beheerders voor actieve bewaking en borgen dat updates ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Apparaatbeheer grip op je devices

Fysieke server en SAN-opslagsystemen

Een on-premise omgeving vraagt een fysieke serveroplossing. Het is van het grootste belang dat je eigen servers net zo betrouwbaar zijn als servers in de cloud.

Meer weten over fysieke servers
“Bij CTS IT zijn ze transparant, ze weten waar ze over praten en gaan geen uitdaging uit de weg”
Marc Bossenbroek

ICT aanspreekpunt - HAVÉ Verwarming

De oplossing

ZO HEBBEN WIJ GEHOLPEN

Wij zijn direct aan de slag gegaan met de vraag van Marc Bossenbroek en hebben meer dan 20 werkplekken voorzien van de juiste apparatuur. Om ervoor te zorgen dat het bedrijfsproces zo optimaal mogelijk verliep hebben wij een gedetailleerde handleiding gemaakt. Met de hulp van deze handleiding heeft Marc zelf de software geïnstalleerd die nodig is voor HAVÉ Verwarming. Daarnaast hebben wij op locatie (on-premise) een nieuwe server geplaatst, uiteraard volledig afgestemd op het bedrijfsproces van HAVÉ. We borgen dit door maandelijks in gesprek te blijven waarbij IT gerelateerde vraagstukken worden besproken en de dienstverlening wordt geëvalueerd. Het resultaat is een goed functionerende omgeving die gebruikt wordt door tevreden eindgebruikers: Zij kunnen optimaal hun werk uitvoeren!

Wil je meer informatie over On-premise, download dan nu gratis onze whitepaper ( je hoeft geen email achter te laten).

 

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT
Start een traject

Samen met Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57 14 39 91
Onze experts

Onze experts

Wij houden van IT en wij houden van mensen. En de mensen van ons team houden zich graag bezig met jouw IT-vraagstukken. Ieder vanuit zijn of haar eigen expertise.

Wil je ook deel uit maken van ons bevlogen team? Er is altijd plaats voor talent. Kijk gerust op onze vacaturepagina!

Vacatures