Support

IT-oplossingen

Ben jij op zoek naar een expert op het gebied van IT-oplossingen? Wil je het liefst alles op het gebied van IT uit handen geven? Bij CTS IT helpen wij je in elke fase. Wij bieden gerichte IT-oplossingen die jouw bedrijf verder helpen met digitaliseren. Naast gerichte oplossingen geven wij je ook persoonlijk advies over het digitaliseren van jouw bedrijf. Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw bedrijf?  

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Moderne werkplek

Moderne werkplek

De moderne werkplek verandert snel. Bij CTS IT helpen we je om je werkplek te moderniseren met de nieuwste technologieën. Of het nu gaat om de implementatie van Microsoft 365, het opzetten van een cloudgebaseerde werkplek of het integreren van collaboration tools, wij zorgen ervoor dat jij en je medewerkers altijd en overal efficiënt kunnen werken.

Automation

Automatisering kan je bedrijf veel tijd en geld besparen. Bij CTS IT bieden we automation-oplossingen die routinetaken automatiseren en je bedrijfsprocessen optimaliseren. Of het nu gaat om het automatiseren van je IT-beheer, het stroomlijnen van workflows of het implementeren van AI-oplossingen, wij zorgen ervoor dat je meer kunt doen met minder inspanning.

Apps & Data voor bedrijven

Security

Veiligheid is een van de belangrijkste aspecten van IT. Bij CTS IT zorgen we ervoor dat je IT-omgeving goed beschermd is tegen cyberdreigingen. We bieden uitgebreide security-oplossingen, waaronder firewallbeheer, antivirusbescherming, netwerkbeveiliging en gegevensbescherming. Onze experts monitoren je systemen continu om bedreigingen snel te detecteren en te neutraliseren. 

Beheer en support

Beheer en support

Een goed functionerende IT-omgeving vereist voortdurend beheer en support. Bij CTS IT bieden we uitgebreide beheerdiensten en ondersteuning, zodat je IT-systemen altijd optimaal presteren. Van dagelijkse onderhoudstaken tot het oplossen van complexe IT-problemen, onze supportteams staan altijd voor je klaar. 

Server infrastructuur

Infrastructuur

Een robuuste IT-infrastructuur is de basis van elke succesvolle organisatie. CTS IT helpt je bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een infrastructuur die voldoet aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om netwerkoplossingen, serverbeheer, cloudinfrastructuur of hardwarelevering, wij zorgen ervoor dat je infrastructuur betrouwbaar en schaalbaar is.

Strategisch advies

Strategisch advies

Bij CTS IT gaan we verder dan alleen technische ondersteuning. We bieden strategisch advies om je te helpen bij het maken van de juiste IT-beslissingen voor je bedrijf. Onze experts werken samen met jou om een IT-strategie te ontwikkelen die aansluit bij je bedrijfsdoelen en je helpt om concurrentievoordeel te behalen. 

Jouw IT-partner

Bij CTS IT geloven we dat IT niet ingewikkeld hoeft te zijn. We bieden op maat gemaakte oplossingen die je bedrijf ondersteunen, beschermen en laten groeien. Na het realiseren van de digitalisering helpen wij je ook met het ondersteunen, beheren en beveiligen van de online omgeving. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf.  

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT

Neem contact op met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53 33 78 23
“Bij Tesqua is onze slogan "verrassend veelzijdig en verrassend persoonlijk". Wij zoeken partners die ook deze kernwaarden met zich meedragen.”
Maarten Stuivenberg

Directeur - Tesqua Health & Sports Centre