Support

BOCHANE GROEP

Mobiliteit is sinds de oprichting van de Bochane Groep in 1934 onze grootste passie. We zetten ons in om iedereen snel en veilig (weer) op pad te helpen. Met een grote ambitie en gezond rendement biedt ons regionaal georiënteerd familiebedrijf vertrouwde totaaloplossingen binnen de mobiliteitsbranche.

www.bochane.nl

 

Strategisch advies

Vraagstuk

Vernieuwing van gehele serveromgeving, zowel soft- als hardware. De dienstverlener moet fungeren als 'IT afdeling binnen Bochane'.
Vernieuwing van servers, hardware en software, aanspreekpunt voor de gehele IT-infrastructuur.

Oplossing

Door de hoge mate van legacy applicaties is gekozen voor een datacenteroplossing. Hierin is een compleet synchrone oplossing samengesteld inclusief alle noodzakelijke security voorzieningen.

Alle vestigingen zijn fysiek verbonden met het datacenter zodat de eindgebruiker optimaal gebruik kan maken van de omgeving.
Het vraagstuk

IN HET KORT

“We stonden aan de vooravond van een investeringsbeslissing. De servers van Bochane waren verouderd, zowel de hardware als software. Bijna alle servers stonden bovendien op locatie. De systemen functioneerden tot die tijd goed, maar waren toe aan vervanging. Dat had ook te maken met de sterke groei die Bochane doormaakte: we gingen van 20 naar 40 vestigingen in korte tijd. Onze IT-infrastructuur kon dat niet bijbenen.

De wereld van automotive is traditioneel. We zochten daarom naar een betrouwbare IT-partner die de branche begrijpt en met passende IT-oplossingen komt. Daar kwam het gerichte en persoonlijke advies van CTS IT goed van pas.”

Jos-Weijmer-CFO-Bochane

Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - Bochane Groep

De oplossing

ZO HEBBEN WIJ GEHOLPEN

Volledig overstappen naar de cloud is voor een bedrijf als Bochane geen optie. De wereld van automotive is met name traditioneel op het gebied van procesvoering en IT. Om goed aan te sluiten op leveranciers en hun systemen, moest Bochane dus een hybride IT-omgeving hebben met zowel servers op locatie (on premise) als virtuele servers. Daar zijn we direct mee aan de slag gegaan.

Ook heeft CTS IT gefaciliteerd in de volledige overgang naar Microsoft Office 365. We hebben zowel hardware als software geleverd. IT-systemen worden door ons gerealiseerd, geoptimaliseerd en onderhouden. Alle lokale netwerken hebben een upgrade gekregen.

 

Maak kennis met

Onze experts

Wij houden van IT en wij houden van mensen. En de mensen van ons team houden zich graag bezig met jouw IT-vraagstukken. Ieder vanuit zijn of haar eigen expertise.

Wil je ook deel uit maken van ons bevlogen team? Er is altijd plaats voor talent. Kijk gerust op onze vacaturepagina!