Support
Beste Cloud Oplossingen

voor Jouw IT-omgeving

Maak je geen zorgen meer over gedoe met fysieke servers en back-ups – dat is waar de cloud zijn grootste troef speelt. Werken op afstand wordt een eitje, en je servers worden gegarandeerd beschikbaar gehouden door grote publieke partijen, waaronder Microsoft.

Meer weten over de Cloud
IT-Omgeving CTS IT
Onze IT-omgevingen zijn

Vertrouwd

Bij CTS IT werken wij graag met Microsoft-servers. Meer dan 80 procent van onze medewerkers heeft ruime ervaring met Microsoft Windows en Microsoft Office. We willen het jou zo makkelijk mogelijk maken, daarom vormt Microsoft altijd de basis van onze IT-omgevingen. Vertrouwd en gebruiksvriendelijk, dat is waar we voor staan.

Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om risico’s te spreiden. Daarom zorgt CTS IT ervoor dat jouw back-ups veilig worden opgeslagen bij een andere onafhankelijke aanbieder of bij ons in ons eigen pand.

Vraag een inspiratiessie aan!
Databeveiliging CTS IT
Financieel

Aantrekkelijk

Ook financieel gezien is werken in de cloud de slimste keuze. Je hoeft niet te investeren in dure serveromgevingen. Bovendien heb je flexibele afnameopties: je betaalt precies per maand voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Geen overbodige kosten, maar maximale efficiëntie.

Wil je meer weten over onze Cloud oplossingen?

Vraag een inspiratiesessie aan

Maak gebruik van onze

Cloud oplossingen

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT
Stap over naar de Cloud

Neem contact op met Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57 14 39 91