Support

On-premise als IT-oplossing

Kun je IT-systemen beter in huis (on premise) bewaren, of in de cloud? Dat is de vraag die veel ondernemers bezighoudt. Wij helpen jou met de juiste IT-oplossing die bij jouw organisatie past.

Download gratis onze whitepaper!
On-premise-whitepaper IT-oplossing CTS IT
IT-oplossing

Alles binnen de muren van jouw bed rijfspand

On-premise betekent dat je alle IT-systemen op eigen locatie hebt. Servers en netwerkapparatuur zijn allemaal te vinden binnen de muren van jouw bedrijfspand. Je staat zelf in voor aankoop, onderhoud en beveiliging van hardware en software. Kortom: Je hebt al je IT volledig in eigen beheer. Dat klinkt voor sommigen ouderwets, maar er zijn nog altijd goede redenen om on-premise als IT-oplossing te kiezen.

IT op locatie

Met CTS On-Premise kies je voor een IT-omgeving fysiek in eigen pand. Je servers en apparatuur kun je letterlijk aanraken. Ontdek wanneer wij CTS On-Premise aanraden.

Weten wanneer On Premise een must is?

ADVIES EN IT-ONDERSTEUNING

Persoonlijk advies is het fundament van onze service. CTS IT ontzorgt in de digitale transformatie. Wij bieden IT-ondersteuning die volledig aansluit op je bedrijf.

JA, IK WIL GOED ADVIES!
CTS IT Hybride Ede

Waarom kies je voor on premise?

Bedrijfsspecifieke software (zoals een ERP-systeem) kan een aanleiding zijn om voor on premise te kiezen. Soms is een ERP-systeem zo nauw verbonden met je bedrijfsprocessen dat overstappen naar een andere alternatief (nog) geen optie is. In die situatie is een proces belangrijker dan digitalisering.

Whitepaper On-Premise als IT-oplossing
On-premise

De enige optie

Daarnaast kunnen veiligheidsredenen ten grondslag liggen aan de keuze om je IT-omgeving On-premise te houden. Ook eisen vanuit je leveranciers en afnemers spelen een rol. Zelfs wettelijke
regelgeving kan bepalend zijn voor de locatie van je IT-systemen. On premise is dus soms de
enige goede optie.

“Bij CTS IT zijn ze transparant, ze weten waar ze over praten en gaan geen uitdaging uit de weg”
Marc Bossenbroek

ICT aanspreekpunt - Zo helpt CTS IT HAVÉ Verwarming met IT-ondersteuning

HAVÉ Verwarming IT-ondersteuning op maat
Wat is voor jou

DE BESTE IT-OPLOSSING

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Rik IT Directeur CTS IT
Start een traject

Samen met

r.maassen@cts-it.nl
06-20958633
HPE-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT