Support

All Dent

All Dent is een familiebedrijf dat in 2002 is opgericht. Vanaf de start ligt bij All Dent de focus op service; we leveren kwaliteit en hebben een sterke technische dienst voor onderhoud en het verhelpen van problemen. We zijn inmiddels een speler van formaat op de markt van tandheelkundige praktijkinrichting en dental equipment. Kortom, All Dent is uitgegroeid tot dé partner voor het inrichten van uw mondzorgpraktijk!

Vraagstuk

Een nieuwe IT-partner dichtbij onze vestiging, die bij noodgevallen snel klaar staat en de expertise in huis heeft om onze volledige IT-infrastructuur te beheren.

Oplossing

Overstap naar Sharepoint, moderne werkplekken introduceren, algehele systeembeheerder voor All Dent.
Het vraagstuk

IN HET KORT

“All Dent faciliteert praktijkruimtes voor tandartsen, mondhygiënisten en kaakchirurgen. We gebruiken speciale software om monteurs aan te sturen en moeten snel kunnen handelen. In het verleden hadden we een systeembeheerder waarbij de aanrijtijd vrij lang is. Na een succesvol afgeslagen ransomwareaanval besloten we toch dat het tijd werd voor een IT-partner in de buurt, met bovendien meer expertise en omvang.”

“Uiteindelijk is de belangrijkste vraag: heb je vertrouwen in deze IT-partij? Dat is absoluut het geval.”
Michaël Willemsen

Manager Finance & IT - All Dent

De oplossing

ZO HEBBEN WIJ GEHOLPEN

CTS IT heeft de volledige IT-infrastructuur van All Dent overgenomen. We hebben de overstap naar een hybride oplossing gemaakt (ERP-systeem on premmis en SharePoint als opslag van al onze documentatie). Dat bleek nogal een uitdaging: de werkwijze zoals All Dent werkt viel niet te combineren met de moderne werkplek waardoor wij voor een andere oplossing gekozen hebben, een hybride variant. . Het was een leerproces voor beide partijen.

“Tijdens de transitie naar CTS IT zijn we de nodige uitdagingen tegen gekomen, echter zijn we altijd tevreden geweest met het handelen van onze nieuwe IT-Partner. De nieuwe IT-omgeving wordt nog verder ingericht naar onze wensen. Daar wordt doorlopend aan gewerkt. Ik zie ook een positieve ontwikkeling bij het bedrijf: er is steeds weer meer expertise en actuele kennis in huis. Bovendien is CTS IT niet afwachtend. Ze benaderen ons proactief met mogelijke verbeteringen. Uiteindelijk is de belangrijkste vraag: heb je vertrouwen in je IT-partij? Dat is absoluut het geval.”

Maak kennis Met

Onze experts

Wij houden van IT en wij houden van mensen. En de mensen van ons team houden zich graag bezig met jouw IT-vraagstukken. Ieder vanuit zijn of haar eigen expertise.

Wil je ook deel uit maken van ons bevlogen team? Er is altijd plaats voor talent. Kijk gerust op onze vacaturepagina!