Support

Microsoft 365

Outlook, Excel en PowerPoint: wie kent het niet? En sterker nog, wie gebruikt het niet? Deze vertrouwde applicaties zijn al jaren onmisbaar op je bureaublad. Met Microsoft 365 blijft dit mogelijk, en biedt het veel meer. Microsoft heeft het alom bekende Office-pakket uitgebreid met diverse extra functionaliteiten. Van mailen met je eigen domein tot het online opslaan van bestanden, Microsoft 365 biedt een uitgebreide en gebruiksvriendelijke oplossing. Benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw organisatie? 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Security Awareness voor bedrijven

Altijd up-to-date en veilig

In het huidige tijdperk is veiligheid cruciaal. Het beveiligen van je IT-omgeving is onvermijdelijk. Microsoft 365 biedt geïntegreerde veiligheidsfuncties die ervoor zorgen dat je altijd beschermd bent. Met dit abonnement ben je verzekerd van een compleet pakket dat continu up-to-date is en klaar voor de toekomst. 

Microsoft 365 en CTS IT

Microsoft 365 en CTS IT

Bij CTS IT combineren we Microsoft 365-toepassingen met onze uitgebreide ondersteuning door ervaren engineers en klantcoördinatoren. We helpen je bij de implementatie, het beheer en de adoptie van Microsoft 365. Het platform is continu in ontwikkeling, en standaardinstellingen sluiten vaak niet aan bij de specifieke behoeften van jouw organisatie. Onze experts begeleiden je bij het optimaal inzetten van de diensten en waarborgen tegelijkertijd de veiligheid. 

Moderne werkplek

CTS IT biedt Microsoft-diensten aan in combinatie met de Moderne Werkplek. Deze combinatie zorgt ervoor dat je optimaal profiteert van de mogelijkheden die Microsoft biedt. We zorgen voor extra veiligheid en gebruiksgemak, zodat jouw organisatie efficiënt en veilig kan werken. 

Jouw partner voor een optimale inrichting

Jouw partner voor een optimale inrichting

Voor een goede inrichting en gebruikersadoptie kun je altijd rekenen op onze klantcoördinator. Zo weet je zeker dat Microsoft 365 optimaal wordt ingezet en perfect aansluit op de processen binnen jouw organisatie. Onze servicedesk staat klaar om je te ondersteunen bij het gebruik van het platform en om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. 

Functioneel

Bij CTS IT hanteren we het principe ‘Microsoft First’. Vanuit deze visie kiezen we voor één platform om synergie tussen de diverse producten te waarborgen. Maar liefst 95% van de Nederlandse bedrijven is gestandaardiseerd op de producten van Microsoft, wat samenwerking met anderen eenvoudig maakt. 

Waarom Security Awareness? Voordelen!

Technisch

Wij zorgen voor een veilige en gebruiksvriendelijke inrichting, zowel bij oplevering als in de toekomst. Samen met jou bepalen we wat de juiste inrichting is voor jouw organisatie, zodat je altijd beschikt over een optimale en veilige IT-omgeving.

Proactieve bewaking en beheer

Financieel

Met Microsoft 365 krijg je een complete productiviteitsoplossing vanuit de cloud tegen een vaste prijs per maand. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt, waardoor je kosten altijd transparant en beheersbaar blijven. 

Microsoft 365 in jouw organisatie

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is met Microsoft 365 in jouw organisatie? CTS IT helpt je van begin tot na het einde met het implementeren van werken in de cloud. Wij geven je persoonlijk advies en staan je ook bij met ondersteuning na de implementatie. Neem contact met ons op en wij geven je een persoonlijk advies! 

Arjan v Loon CTS IT

Start een traject samen met Arjan

a.van.loon@cts-it.nl
0318-74 24 26
“CTS IT denkt mee bij vraagstukken m.b.t. onze infrastructuur en wensen om onze processen te optimaliseren””
Michel Bilstra

Hoofd ICT - Aboma