Support
Microsoft 365 is

Onmisbaar

In de moderne wereld is het gebruik van Microsoft Office applicaties zoals Outlook, Excel en PowerPoint bijna onmisbaar voor organisaties. Met Microsoft 365 is het mogelijk om deze toepassingen online te gebruiken en uit te breiden met diverse functionaliteiten. Wij gaan in op de voordelen en de rol van CTS IT bij de implementatie en beheer ervan.

Neem contact met ons op!
Header-Microsoft-365-CTS-IT
Wat maakt Microsoft 365 uniek
Wat maakt dit

Zo uniek

Microsoft 365 biedt diverse voordelen voor bedrijven en organisaties. Naast de traditionele Office toepassingen, kunnen gebruikers ook e-mailen met hun eigen domein en bestanden online opslaan. Maar wat maakt dit pakket zo uniek? Het biedt geïntegreerde veiligheidsfuncties, waardoor gebruikers een compleet en up-to-date pakket krijgen dat klaar is voor de toekomst.

Welke-rol heeft CTS IT MIcrosoft 365
Welke rol

Heeft CTS IT?

CTS IT biedt Microsoft 365 aan in combinatie met de Moderne Werkplek, waarbij de dienstverlening bestaat uit de combinatie van alle toepassingen met de ondersteuning van Engineers en klantcoördinatoren bij implementatie, beheer en/of adoptie. Hierdoor kunnen bedrijven optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden en tegelijkertijd zorgen voor veiligheid en extra gebruikersgemak.

Wat levert microsoft 365 op

Wat levert Microsoft 365 op?

Functioneel

CTS IT hanteert het principe ‘Microsoft First’. Dit zorgt voor synergie tussen de diverse producten van Microsoft en maakt het samenwerken met anderen heel eenvoudig.

Technisch

CTS IT zorgt voor een veilige en gebruiksvriendelijke inrichting bij oplevering én in de toekomst. Samen met de klant wordt bepaald wat voor de organisatie de juiste inrichting is.

Financieel

Je betaald een vaste prijs per maand voor een complete productiviteitsoplossing vanuit de cloud. Je betaalt alleen voor wat je ook daadwerkelijk gebruikt.

Inspiratiesessie aanvragen
“Als ik CTS IT een cijfer moet geven voor de projectuitvoering naar ons nieuwe kantoor geef ik ze een 9,5”
Johan Hardeman

Directeur - Hardeman Veenendaal

Wil jij productiever zijn

Met Microsoft 365

Al met al biedt dit pakket een complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor productiviteit en samenwerking. Door de samenwerking met CTS IT kan je ervan uitgaan dat je optimaal gebruik maakt van de diensten en de veiligheid wordt bewaakt. Wil je meer weten over Microsoft 365 en welke rol wij hebben bij de implementatie en beheer ervan? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT
Ontdek de voordelem

Samen met Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57 14 39 91