Support

EDR endpoint detection response

Door CTS IT beheerde Next-Generation beveiligingsoplossing voor Windows systemen ter bescherming tegen virussen, malware, phising.

CTS IT Assist 2.0

Beschermd tegen virussen

Ontwikkelingen omtrent veiligheid en de daaraan verbonden risico’s maken het noodzakelijk de bescherming tegen virussen rigoureus aan te passen. Daar waar bestaande virusscanners met name zoeken naar bekende lekken en besmettingen, is het met deze Next-Gen Managed anti-virus dienst mogelijk besmettingen te herkennen op basis van het gedrag van software. Bijkomend voordeel is dat deze wijze van bescherming een fors mindere belasting vergt dan traditionele virusscanners.

“Als ik CTS IT een cijfer moet geven voor de projectuitvoering naar ons nieuwe kantoor geef ik ze een 9,5”
Johan Hardeman

Directeur - Hardeman Veenendaal

Bekijk al onze referenties
Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Neem contact op met

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Dmarcian CTS IT
Vmware CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V