Support
Veiligheid boven alles

MFA voor elke IT-omgeving

MFA staat voor Multi Factor Authenticatie. Zoals de naam al aangeeft authentiseert de gebruiker zich op meerdere manieren. Door een extra authenticatie toe te voegen vervalt de noodzaak om ingewikkelde wachtwoorden te bedenken!

Header-MFA-CTS-IT
MFA CTS IT

Veiligheid

In de digitale wereld van vandaag is veiligheid van groot belang. Multi Factor Authenticatie (MFA) is een methode waarmee je jezelf op meerdere manieren kunt authentiseren. Hierdoor vervalt de noodzaak om ingewikkelde wachtwoorden te bedenken en wordt de veiligheid van je IT-omgeving verhoogd. In deze tekst lees je wat MFA is, waarom het belangrijk is om het te gebruiken en wat de voordelen zijn.

MFA CTS IT Veiligheid
Basisbeveiliging voor

Jouw omgeving

MFA staat voor Multi Factor Authenticatie. Het is een methode waarmee je jezelf op meerdere manieren kunt authentiseren. Naast het invoeren van een wachtwoord, voeg je een extra authenticatie toe. Dit kan bijvoorbeeld een automatisch gegenereerde melding op je smartphone zijn. Op deze manier wordt de veiligheid van je IT-omgeving verhoogd en wordt het risico op hacks en datalekken verminderd.

MFA CTS IT Veiligheid Voordelen
Maar wat zijn de voordelen van het

gebruik van MFA

1# Je hoeft geen ingewikkelde wachtwoorden te bedenken, waardoor je minder wachtwoordenstress hebt.

2# Er is een smartphone-app die beschikbaar is op Android en iOS devices. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige toegang tot je IT-omgeving.

3# MFA is toepasbaar op vrijwel elke up-to-date omgeving, ongeacht cloudkoppelingen.

4# Het is een zekerheid op je IT-omgeving, wat de kans op financiële verrassingen in geval van een hack tot een minimum beperkt.

Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - CTS IT Helpt Bochane met passende IT-oplossingen

Lees het verhaal van Bochane
Verhoog jouw veiligheid

Met MFA

Als je de veiligheid van je IT-omgeving wilt verhogen, is MFA een goede keuze. CTS IT levert MFA standaard op alle oplossingen en heeft hier 24/7 aandacht voor. Door het gebruik van MFA verminder je het risico op hacks en datalekken, wat zorgt voor extra zekerheid en gemoedsrust. Dus waar wacht je nog op? Bescherm je organisatie zo goed mogelijk en maak gebruik van Multi Factor Authenticatie.

Vincent-Breas-Commercieel-manager-CTS-IT
Neem contact op met

Samen met Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-571439910
HPE-CTS-IT-B.V
Dmarcian-CTS-IT-B.V
Microsoft Partner
Vmware CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V