Support
3 voordelen van mijn

Digitale Werkplek

Wat is dat de Digitale werkplek van CTS IT? Deze moderne werkplek maakt gebruik van Workspace 365 en zorgt ervoor dat verschillende software-applicaties die ik gebruik samen een offline en online werkplek vormen.

Lees ook wat Hybride werken mij gebracht heeft
Hybride werken, wat is dat? CTS IT Legt het uit!

Hi ik ben Jason

Voor de mensen die CTS IT wel kennen, maar mij nog niet, ik ben Jason Sastro en ik ben de Online Marketeer van CTS IT. Wil je meer weten over mij, klik dan op deze link, daarin vertel ik je precies wie ik ben en wat ik doe!

In deze blog ga ik niet vertellen hoe de moderne werkplek precies werkt, wat je ervoor nodig hebt en welke technieken er hierachter schuilen. Maar ga ik jullie vertellen hoe het mijn werk makkelijker maakt. Want hoe sneller ik bij mijn applicaties en gegevens kan, hoe sneller ik te werk kan gaan en hoe meer focus ik heb. Want het laatste wat jij wilt is :

  1. Opstarten te lang duurt voordat je bij een applicatie kan
  2. Je moet zoeken naar je gegevens (bijvoorbeeld dat je telkens moet inloggen)
  3. Teveel handelingen moet doen

Dit veroorzaakt alleen maar ruis en vertraagt alleen maar de gang van zaken! Daarom geef ik jullie 3 voorbeelden waarom de digitale werkplek van CTS-IT  mijn werk gemakkelijker maakt. Wellicht dat je hierdoor nieuwsgierig wordt om gebruik te maken van deze fantastische tool die wij bieden!

 

#1 Makkelijker toegang

Dankzij de digitale werkplek heb ik alles op 1 plek!  Zo heb ik vanaf deze plek toegang  tot al de applicaties waarvan ik  gebruik maak. Maar kan ik ook bij alle data die ik nodig heb. Deze werkplek is ook te benaderen vanaf de alle internetbrowsers, wat vaak een oplossing kan zijn.  Maar er is sinds kort ook een app voor de Iphone en Android toestellen.

#2 Alles op een plek

Zoals ik eerder noemde heb ik alles op een plek staan . Zo hoef ik niet steeds mijn start menu te openen om de programma’s te openen die ik wil gebruiken. Maar heb ik het zo ingesteld dat als ik mijn laptop opstart mijn digitale werkplek gelijk geopend wordt. Zo heb ik gelijk zicht op de applicaties die ik kan en wil gebruiken.

#3 Compleet inzicht

De online werkplek geeft mij niet alleen inzicht in mijn agenda en email, maar ook mijn To-do’s voor de dag. Heb ik deze zo ingericht dat ik alle laatste blog’s zie van mijn favoriete website’s zichtbaar zijn.

Zo ben ik dagelijks op de hoogte van alle nieuwtjes, maar zie ik ook wat mijn werkzaamheden en taken zijn voor die dag.

 

Het is dus een win-win situatie

voor beide partijen.

De moderne werkplek zorgt dat ik naast mijn kop koffie mijn dag goed begin. Dat ik een overzicht heb van de projecten die ik heb lopen en wanneer ik ze af moet hebben. Maar het biedt mij ook ontspanning en rust omdat ik alles op een veilige plek heb. Geen gedoe met taakbalkjes, programma’s die ik vanaf mijn startmenu moet opstarten en bestanden in mappen die ervoor zorgen dat mijn schijf vol raakt.

Klinkt dit interessant en wil je meer hoe je een passende omgeving kan creeren voor jou of jouw medewerkers?

Dan kan je altijd contact met mij of een van mijn collega’s opnemen.

Tot snel!