Vacatures

Op zoek naar een baan in de IT?

Dan weet je als geen ander dat er veel plekken zijn waar je aan de slag kunt. Waarom dan toch kiezen voor CTS IT? Omdat wij talent zien, en jou de kans bieden het te ontwikkelen. We kijken niet alleen naar jou als collega, maar vooral naar jou als mens.

CTS IT is altijd op zoek naar IT-toppers. Een diploma is mooi meegenomen, maar wij zijn vooral geïnteresseerd in welke kwaliteiten je meeneemt. Wat kan je al, en wat wil je ontwikkelen? Waar haal je plezier uit? Welke rol wil je vervullen binnen het bedrijf? Wij horen het graag van je.

Bekijk hieronder onze actuele vacatures. Meer weten over waar wij voor staan als bedrijf? Lees het verhaal van CTS IT. En we hebben ook nog een ontzettend divers en gezellig team. Reageer daarom nu op één van onze openstaande functies. Hopelijk zijn we de perfecte match!

Bekijk onze vacatures

Senior Servicedesk engineer

Senior Servicedesk Engineer Werkzaamheden van een Senior Servicedesk engineer Je werkzaamheden op de servicedesk zijn hartstikke veelzijdig. De afdeling heeft…

lees meer
Klantcoördinator

Ben jij de verbindende schakel tussen de klant en je collega’s? Geniet je van het meedenken, adviseren én weet je van overtuigen? Dan zoeken we jou!

lees meer
Project engineer

Ben jij project engineer én klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou!
CTS IT zoekt actieve collega’s die meehelpen aan het verder uitbouwen van ons bedrijf. De projecten blijven komen en jij kunt ons helpen om deze succesvol af te ronden.

lees meer
Stagiair

Als MBO-4 of HBO student wil je jezelf graag kunnen ontwikkelen. Ook is meekijken in de keuken bij een dynamisch bedrijf heel leerzaam! Niet voor niets zijn wij een erkend stagebedrijf.

lees meer

Ontdek waarom je bij CTS IT wil werken, klik dan hier.

Apparaatbeheer-CTS-IT