Support
Wat is de Onedrive back-up van

Microsoft

OneDrive is een dienst van Microsoft waarmee je bestanden opslaat op het internet. Het is een vorm van werken in de cloud – iets waar we bij CTS IT voorstander van zijn. Waarom zou je de OneDrive back-up omarmen? Welke voordelen brengt het mee en welke kanttekeningen zijn er? We leggen het uit.

Lees hier onze volledige blog
Header-Blog-OneDrive
Onedrive-is-meer-dan-een-opslag
Overal

Beschikbaar

OneDrive is een vorm van cloudopslag die bij de meeste Microsoft 365-abonnementen is inbegrepen, net als programma’s als Excel en PowerPoint. Het is vanaf elk apparaat met een internetverbinding beschikbaar. Op de meeste apparaten is er ook een app die je kunt gebruiken. Iedere gebruiker heeft tenminste 1000 GB aan opslagruimte. Het is dus zonde om er geen gebruik van te maken!

Nieuwsgierig naar meer?
SSO-onedrive-CTS-IT
Nieuwste functies van

Onedrive

OneDrive is daarmee ook een uitstekende manier om je bestanden veilig te stellen. Door namelijk de meest relevante data te synchroniseren met OneDrive word je minder afhankelijk van je apparaat. Crasht je computer of houdt je telefoon er mee op? Geen probleem, door in te loggen op een ander apparaat kan jij snel weer door!

OneDrive is nog altijd in ontwikkeling en CTS IT volgt die veranderingen op de voet. Zo zijn we altijd op de hoogte van wat Microsoft – en wij dus – voor jou en je organisatie kunnen betekenen. Het is op korte termijn ook mogelijk om je map muziek en video’s te synchroniseren met OneDrive. Daarnaast is de manier veranderd waarop OneDrive het verwijderen van bestanden naar de cloud synchroniseert, waardoor de prullenbak online overeenkomt met de acties van de gebruiker.

Meer weten, lees dan snel onze blog over de voordelen van een Onedrive back-up.

Lees snel verder!

Werken met

ONEDRIVE?

Wil je ook werken met de OneDrive back-up, maar weet je niet waar je moet beginnen? CTS IT helpt met opzetten, inrichten en leert jou en je team hoe je met OneDrive werkt. Dat kan ook als je nog geen Microsoft 365-licentie hebt.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT
Wil je ook werken met de Onedrive Back-up

Neem dan contact op met Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57143991