Support

Security Awareness

Hoe is het gesteld met de online Security Awareness van de werknemers in het bedrijf? Creëer meer bewustwording bij gebruikers van de IT omgeving! Met de training Security Awareness van CTS IT, krijgen werknemers toegang tot een trainingsportaal, waarmee zij zich bewuster worden van online risico’s. Wij garanderen je dat de bewustwording toeneemt, en daar vertellen we je graag wat meer over! Lees verder of neem contact met ons op voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte voor Security Awareness. 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Security Awareness voor bedrijven

Security Awareness voor bedrijven

Wat is Security Awareness van CTS IT precies? Het is een dienst die de bewustwording op het gebied van cyber veiligheid vergroot. Dit door een trainingsportaal te bieden met een scala aan trainingsvideo’s. Maar dat is nog niet alles! Want periodiek wordt er door ons een (schadeloos en onaangekondigd) phishing bericht naar werknemers gestuurd. Het doel is het gedrag te monitoren. Zo weet je als werkgever ook écht of Security Awareness resultaat oplevert. En uiteraard bespreek je de resultaten met je Security Officer van CTS IT, zodat je zelf de uitkomsten uitvoering met de werknemers kunt doornemen. 

 

Waarom Security Awareness? Voordelen!

Waarom Security Awareness? Voordelen!

Door als bedrijf te investeren in Security Awareness, kun je veel problemen en kosten op termijn voorkomen. Want een cyberaanval zit in een klein hoekje, en door werknemers bewust te maken kun je de risico’s op hacking verkleinen. Tweemaal per jaar ontvang je een rapportage over het gebruik van de trainingen. En hoor je wat de resultaten van de phishing campagne waren. Schrik niet, want resultaten vallen in het begin vaak slecht uit! Na een jaar zien we eigenlijk altijd een flinke verbetering ten opzichte van de nulmeting (de eerste phishing test). Zo weten we zeker dat Security Awareness training van CTS IT ook écht werkt! 

Toegankelijke trainingen voor Security Awareness

Toegankelijke trainingen voor Security Awareness

Bij CTS IT vinden we het belangrijk om de trainingen toegankelijk te maken. Met interessante lesstof waar werknemers ook écht iets van leren. We maken het leuk en begrijpelijk door praktijkvoorbeelden te noemen, want dat maakt onveilige situaties beter herkenbaar. Zo gaan de modules onder meer in op Security Awareness in het algemeen, het veilige gebruik van wachtwoorden, phishing, het veilig houden van de online werkplek (ook mobiel), AVG & Privacy (wetgeving) en veiliger op internet surfen. De trainingen worden gedoceerd in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools en Tsjechisch. 

Security Awareness

Security Awareness op maat bij CTS IT!

Bij CTS IT vinden we maatwerk erg belangrijk. En hoewel de trainingen in de basis uit vaste modules bestaan die overigens zorgvuldig samengesteld zijn op basis van praktijkervaring kunnen er maatwerk aanpassingen worden gedaan. Hiervoor controleert de Security Officer de huidige Security Awareness (onder meer met de phishing test en trainingsresultaten), om op basis daarvan de nodige training adaptaties te doen. Vanuit een eerste gesprek en nulmeting komt bovendien naar voren waar jouw bedrijf precies behoefte aan heeft. Meer weten of vrijblijvend de opties bespreken? Neem contact op voor Security Awareness! 

Wouter-Balk-Bim-Creators
“Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.”
Wouter Balk

Directeur - BIM Creators

Lees het verhaal van BIM Creators

Meer over onze werkwijze

CTS IT is je full-service partner op het gebied van ICT. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor security, back-up, verbindingen, Microsoft 365, passwordmanagement en beheer. Wij bieden zowel vaste oplossingen als maatwerk. We nodigen je uit om een vrijblijvende inspiratiesessie met ons te plannen, zodat we je een voorstel kunnen doen dat ook écht aansluit bij de ICT behoeften van je bedrijf.  

Jurgen CTS IT

Start een traject samen met Jurgen

j.rouwhorst@cts-it.nl
06-36515193
Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
HPE-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
workspace365-logo