Support

Bescherming bedrijfsdata Microsoft 365

Werk je als bedrijf veel met Microsoft 365? Dan is het zaak je gegevens goed te beschermen! CTS IT is je partner voor de bescherming van bedrijfsdata van Microsoft 365. Wij zorgen dat alles achter de schermen goed staat, zodat jij voor de schermen veilig kunt werken. Weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor de bescherming van Microsoft 365 bedrijfsdata!

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Waarom Microsoft 365 bedrijfsdata beschermen?

Waarom Microsoft 365 bedrijfsdata beschermen?

Microsoft 365 biedt tal van handige programma’s, waaronder het bekende Microsoft Word, PowerPoint en Excel. Deze tools worden regelmatig ingezet voor het maken van presentaties en het opslaan van gevoelige gegevens, zowel bedrijfsmatige als klantgegevens. Mogelijk gebruik je ook Microsoft Outlook. Om zeker te weten dat ongewenste gasten geen inkijkje kunnen nemen in je Microsoft 365 bedrijfsdata, is het belangrijk deze goed te beschermen. En daar komt CTS IT om de hoek kijken! Wij zorgen voor bescherming van Microsoft 365 bedrijfsdata, zodat je gevoelige gegevens afschermt én aan de privacywetgeving voldoet. 

Back-up en bescherming bedrijfsdata Microsoft 365

Back-up en bescherming bedrijfsdata Microsoft 365

Kijken we naar het beschermen van Microsoft 365 bedrijfsdata, dan is dat om hackers geen kans te geven en ervoor te zorgen dat gegevens niet op straat komen te liggen. Maar dat niet alleen. Want mocht om welke reden dan ook het netwerk niet meer beschikbaar zijn, dan garanderen we je bij CTS IT een back-up. En dat is prettig, want verlies van data kost veel tijd en geld. Ook worden binnenkomende bestanden en e-mails direct gecontroleerd op dreigingen, zodat je altijd een stap vooruit bent. 

Microsoft 365 bescherming voor bedrijven

Microsoft 365 bescherming voor bedrijven

Er zijn tal van services die onder het beschermen van Microsoft 365 bedrijfsdata vallen, en we stemmen af waar je behoefte aan hebt. Denk aan beveiliging van bedrijfsdata op mobiele apparaten (Android en iOS). Het bewaken (en repareren) van schadelijke bestanden binnen SharePoint, OneDrive en Teams. En natuurlijk de bescherming van e-mailverkeer in de breedste zin van het woord, van links en bijlagen tot AI voor anti-fishing en spoofing. 

voordelen van Power BI

Bescherming bedrijfsdata Microsoft 365? CTS IT!

Wat kunnen we bij CTS IT precies voor je betekenen? Wij bieden altijd maatwerk, en combineren Microsoft Defender for Office 365 met onze eigen aanvullende diensten. Zo bieden we je optimale bescherming van gegevens binnen de Microsoft Cloud. We hanteren hiervoor een vast bedrag per gebruiker, zodat je makkelijk kunt opschalen. Meer weten? Neem contact met ons op voor bescherming van bedrijfsdata van Microsoft 365. Als full-service IT bedrijf staan we voor je klaar voor het beschermen van gevoelige data! 

“Als ik CTS IT een cijfer moet geven voor de projectuitvoering naar ons nieuwe kantoor geef ik ze een 9,5”
Johan Hardeman

Directeur - Hardeman Veenendaal

Meer over onze werkwijze

CTS IT is je full-service partner op het gebied van ICT. Wij staan voor je klaar als het aankomt op het beschermen van gevoelige data, waaronder Microsoft 365 data en andere gegevens die extra protectie verdienen. We gaan graag met je om de tafel zitten om je een protection plan op maat voor te stellen. Zo scherm je alles goed af en kun je veilig online gaan. Tijdens een vrijblijvende inspiratiesessie zoomen we in op alle opties, kansen en bedreigingen op het gebied van ICT, zodat we je tot in de puntjes kunnen adviseren. 

Daan CTS IT

Start een traject samen met Daan

d.driessen@cts-it.nl
06-30641453
Vmware CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Exlaimer-CTS-IT-B.V