Support

Bescherming bedrijfsdata Microsoft 365

We ontvangen, verwerken en versturen steeds meer data, waarbij dat vanuit Microsoft 365 steeds gemakkelijker is. Tegelijkertijd groeit daarmee de kans op misbruik, wat vraagt om extra maatregelen die doorlopend worden bewaakt en uitgebreid

 

Datalek

Het misbruik uit zich in diverse vormen

Bijvoorbeeld een datalek waarbij (privacy-)gevoelige informatie op straat ligt. Of wanneer uit jullie naam fake-berichten worden verzonden, waarmee de aanvallers zich richten op jullie relaties. Beide vormen zijn een directe bedreiging voor jullie reputatie in de markt. En denk ook aan directe financiële schade, waarbij bijvoorbeeld bedrijfsdata is versleuteld vanuit ransomware óf een collega een betaling uitvoert omdat er een fake verzoek is binnen gekomen (phishing). 

We mogen niet naïef zijn, want iedere organisatie –met name in het Westen – is gevoelig voor een aanval! Immers, het is vaak eenvoudig, lucratief en ook nog eens met weinig risico voor de crimineel zelf. 

CLOUD

MET EEN GERUST GEVOEL UW DATA IN DE CLOUD!

Met onze dienst “Bescherming bedrijfsdata Microsoft 365” worden bedrijfsgegevens in Microsoft 365 actief beschermt. Daarbij gaat het niet alleen om documenten in Sharepoint en Onedrive, maar ook om alle gegevens in Microsoft Teams én de e-mail omgeving. 

Met de inzet van maatregelen en kunstmatige intelligentie (AI), opgebouwd vanuit verschillende beveiligslagen, wordt het aanvallers vrijwel onmogelijk gemaakt misbruik te maken van jouw bedrijfsdata. Deze maatregelen draaien op de achtergrond, zodat gebruikers niet worden beperkt in hun functionaliteit en flexibiliteit. 

Ook jullie relaties én daarmee jullie reputatie worden actief beschermt. Ontvangers kunnen er zeker van kunnen zijn dat binnenkomende berichten ook daadwerkelijk door jullie zijn verstuurd en niet zijn nagemaakt (spoofing).

CTS IT

WELKE ROL HEEFT CTS IT?

Onze engineers houden in de eerste plaats actief in de gaten welke meldingen naar boven komen vanuit de diverse beveiligingslagen. Daarnaast worden de getroffen maatregelen doorlopend geëvalueerd en gehouden tegen actuele ontwikkelingen en vernieuwingen die Microsoft beschikbaar stelt, zodat het niveau van beveiliging in de tijd niet degradeert. 

Wat levert bescherming Bedrijfsdata

Microsoft 365 jouw op?

Functioneel 

  • Beveiliging van uw gegevens in Teams, Onedrive/Sharepoint én de e-mail omgeving; 
  • actieve bescherming tegen geïnfecteerde weblinks en attachments; 
  • anti-phising met gebruik van kunstmatige intelligentie; 
  • anti-spoofing, zodat zowel bij inkomende als uitgaande berichten de identiteit van de ander is geverifieerd; 
  • volledige ondersteuning vanuit onze eigen Servicedesk; 

Technisch 

  • actieve bescherming en bewaking middels Microsoft Defender voor Office; 
  • additionele beveiliging van het uitgaande mailverkeer vanuit DMARCIAN rondom SPF, DKIM én DMARC; 

Financieel 

  • voor een vast bedrag per maand stelt CTS IT niet alleen de functionaliteit beschikbaar, maar is ook de ondersteuning inbegrepen in de dienst. Geen onverwachte kosten achteraf dus. 
“CTS IT denkt mee bij vraagstukken m.b.t. onze infrastructuur en wensen om onze processen te optimaliseren””
Michel Bilstra

Hoofd ICT - Aboma

Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Rik IT Directeur CTS IT
Neem contact op met

Met een van onze experts!

r.maassen@cts-it.nl
06-20 95 86 33