Support

Genomineerd als Ondernemer van het jaar

Publieksprijs voor CTS IT

CTS IT in de prijzen op Business Event Ede. Te gek! Gisteren viel CTS IT in de prijzen. Op het Business Event van de gemeente Ede wonnen wij de publieksprijs voor Onderneming van het Jaar. Van alle negen genomineerden kregen wij de meeste stemmen van het publiek.

Het is een super initiatief van de gemeente Ede en hoofdsponsor Rabobank om elk jaar bedrijven die zich onderscheiden in hun branche in het zonnetje te zetten. Waarom? Omdat ondernemers de wereld en lokale samenleving mooier kunnen maken. Het is fijn dat de gemeente bedrijven blijft opmerken en ontdekken. Dat stukje erkenning is al een prijs op zich.

Het blijkt echt een prijs te zijn die leeft binnen Ede en omstreken. De nominatie heeft de afgelopen weken enorm veel aandacht en felicitaties gegenereerd. Ik ben op de radio geweest, heb in kranten gestaan en kreeg verschillende uitnodigingen voor businessclubs en bijeenkomsten. Dat alleen al is iets waar we blij en trots op zijn. Dat we nu de publieksprijs hebben gewonnen maakt het alleen maar mooier.

De juryprijs in de categorie MKB & Detailhandel wonnen we niet. Die prijs viel ten deel aan Jan Siebelink van SIEPLO waarmee ik hem uiteraard hartelijk feliciteer. Ik ben vereerd om samen met al die andere inspirerende en bevlogen genomineerde ondernemers de afgelopen weken in de running te zijn geweest.

Het leven was de afgelopen tijd een rollercoaster. Ik wil, ook namens alle collega’ s, de voordrachtscommissie, de jury en de organisatie van het Business Event bedanken voor de afgelopen weken en de spetterende afsluiting. Natuurlijk hebben we gisteren genoten en de prijs gevierd. We koesteren de publieksprijs die zeker een mooie plek krijgt in ons kantoor.

Terug naar kennisbank

Waarom CTS-IT

  • #01
    Advies
  • #02
    In control
  • #03
    Digitale transformatie
Aanmelden

Nieuwsbrief

Nullam malesuada imperdiet ipsum, eget venenatis velit bibendum nec. Etiam non hendrerit dui. Curabitur fermentum nisl in erat convallis, nec facilisis dolor fringilla.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.