Support

CTS IT voor je echte verbinding

Waar komen we vandaan?

CTS IT bestaat volgend jaar dertig jaar. Oprichter Adri Pater bouwde een zeer technisch georiënteerde organisatie. De naam zei voldoende wat dat betreft. CTS stond destijds immers nog voor Computer Technology Systems. Na zijn overlijden in 2009 liet hij twee BV’s na: één gericht op softwareontwikkeling voor de assurantiebranche en één gericht op kantoorautomatisering. Z’n opvolger was een zuivere accountant. En wat doen accountants? Die sturen op cijfers en niet op mensen. Het veroorzaakte een cultuur onder de medewerkers waarin iedereen z’n eigen taken uitvoerde, maar verder nauwelijks uit z’n comfortzone durfde te kruipen. Het deed het bedrijf geen goed.

De ommekeer

Op 1 maart 2014 kwam ik, huidig directeur Hannes de Paauw, in dienst als manager van de businessunit voor kantoorautomatisering. Ik haalde de afgesproken KPI’s en de cijfers werden weer positief. Toen kreeg ik de kans om aandeelhouder te worden. Ik besloot om voor de volle 100% van de aandelen te gaan en begon aan de basis: bouwen aan vertrouwen en elkaar echt leren kennen met een tikkeltje vers bloed. We werkten aan een cultuuromslag met focus op eigen verantwoordelijkheid en buiten de lijntjes durven kleuren. Dat werkte door op alle niveaus van ons bedrijf en het pakte goed uit. Fouten mochten gmeaakt worden en men nam weer verantwoordelijkheid. Niet alleen wijzelf, maar ook onze klanten plukten daar de vruchten van. 

Géén IT-bedrijf

Ooit heetten we ‘CTS IT Netwerkbeheer BV’. Inmiddels heten we ‘CTS IT’. Mijn doelstelling is om de bedrijfsnaam op termijn nog verder in te korten en dat we puur ‘CTS’ gaan heten. Het klinkt misschien gek om als IT bedrijf juist dat onderdeel uit je naam te schrappen, maar in mijn visie zijn wij geen IT-bedrijf. CTS IT is zoveel meer. Dat komt door de transformatie van de markt waarin wij zitten, waaraan ik later nog wel eens een apart blog zal wijden. 

De formule

We zijn geen technologisch gedreven organisatie meer. CTS IT staat nu voor Connect, Treasure en Simplify. Wij gaan een echte verbinding aan met onze opdrachtgevers die we niet als klanten zien, maar als partners. We werken intensief met hen samen vanuit een gedeelde visie aan een duurzame relatie. We zijn open, eerlijk, maar bovenal onszelf. Zo zorgen we ervoor dat we IT voor onze partners eenvoudig houden. Connect, Treasure en Simplify. Dat is de formule van CTS IT! 

Terug naar kennisbank

Waarom CTS-IT

  • #01
    Advies
  • #02
    In control
  • #03
    Digitale transformatie
Aanmelden

Nieuwsbrief

Nullam malesuada imperdiet ipsum, eget venenatis velit bibendum nec. Etiam non hendrerit dui. Curabitur fermentum nisl in erat convallis, nec facilisis dolor fringilla.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.