Support
Terug naar kennisbank
Adaptable and

Continuous Design!

In de snel veranderende IT-markt wordt het gaspedaal in 2024 nog harder ingetrapt. The ”War on AI” is gestart met o.a. Microsoft Copilot. Dat is een AI-chatbot die fungeert als je persoonlijke assistent in de Microsoft 365 apps. Dat doet Microsoft Copilot door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie, machine learning en jouw eigen gegevens.

En dat is zeker niet het enige dat staat te gebeuren in de wereld van IT in 2024…

Lees snel verder
Website-Header CTS IT
Header-Apparaatbeveiliging-CTS-IT
CTS IT
Van IT-Partner

naar dé IT en Security business partner

Ook wij als CTS IT groeien mee met verandering. Waar we voorheen gezien werden als leverancier van kantoorautomatisering zijn we nu al jaren dé IT-partner voor klanten.

Nu hebben we onszelf een nieuwe doelstelling opgelegd: we willen gezien worden als dé IT en Security business partner door onze klant! We gaan dus nog een stap verder. Daar nemen we de tijd voor: de doelstelling staat voor 2026. In 2024 zal onze focus niet liggen op groei, maar op het verder vormgeven van deze nieuwe rol.

 

Verander

Mee

Wil je dat jouw organisatie efficiënt en veilig blijft werken? Dan is het belangrijk dat je IT-partner en IT-infrastructuur flexibel en aanpasbaar zijn. Alleen zo blijf je actueel in die snel veranderende markt van 2024. En daar komen de termen adaptable design en continuous design bij kijken.

Adaptable design is een methode waarbij de IT-infrastructuur aanpasbaar moet zijn aan verschillende situaties door flexibele, schaalbare en betrouwbare IT-infrastructuur te creëren. Infrastructuur die snel kan reageren op veranderingen in de markt, de technologie of de bedrijfsstrategie van de klant.

Continuous design is een proces waarbij de IT-infrastructuur voortdurend wordt geoptimaliseerd door middel van feedback, metingen, tests en iteraties. Het doel is om door middel van behapbare projecten met modulaire diensten of producten snel toegevoegde waarde te leveren.

Belangrijk aspect van deze designs is de functionaliteit die aan de gebruiker wordt geboden. Het optimaal inzetten van IT om het werkproces van de gebruiker te kunnen ondersteunen zorgt, naast een hogere ROI, ook voor een lagere mate van Shadow IT.

Uiteraard zal dit op een veilige manier moeten. Cyberaanvallen gaan namelijk onverminderd door.

 

 

Wat betekent dit

voor jou als klant?

 1. Hogere kwaliteit, prestatie en beschikbaarheid van de IT-infrastructuur en de IT-diensten.
 2. Besparen op de kosten en risico’s die gepaard gaan met je IT-infrastructuur.

 “Als je chaos gaat automatiseren, krijg je geautomatiseerde chaos.”

Deze uitspraak van mijn systeembeheerder van 20 jaar geleden ben ik nooit vergeten! Anno 2024 is het opnieuw relevant. Super dat AI bestaat, maar je hebt er niks aan als je data niet goed gestructureerd is. Om optimaal gebruik te maken van AI-toepassingen zijn een goed ingerichte infrastructuur en efficiënt datamanagement essentieel. Daarom zal data & AI readiness ook een belangrijk thema zijn voor 2024.

 

Klaar voor

2024?

Benieuwd of jouw organisatie klaar is voor alle veranderingen op IT-gebied? Wil je als ondernemer met mij hierover in gesprek? Of wil je sparren over de mogelijkheden met CTS IT als je IT- en Security business partner? Bel me gerust. Samen komen we verder!

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Neem contact op met

Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823

Waarom CTS-IT

 • #01
  Advies
 • #02
  In control
 • #03
  Digitale transformatie
Aanmelden

Nieuwsbrief

Nullam malesuada imperdiet ipsum, eget venenatis velit bibendum nec. Etiam non hendrerit dui. Curabitur fermentum nisl in erat convallis, nec facilisis dolor fringilla.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.