Support
5 stappen

van CTS-IT

Digitale transformatie is een term die je veel ziet op onze website. Onze collega Arjan van Loon vertelt wat de 5 helderen stappen van CTS-IT precies inhouden.

We leren jullie organisatie en bedrijfsdoelstellingen begrijpen.

Onze engineers geven jullie passend advies en begeleiding over de omgeving als geheel

Onze Servicedesk engineers zorgen voor ondersteuning. Daarna ervaar je de ultieme meerwaarde van CTS IT als jullie partner.

In het vervolgstadium gaan we pas echt los op het gebied van gebruikersadoptie en vervolgens de eigenlijke transformatie.

We zorgen – samen met professionele trainers – dat gebruikers zich comfortabel voelen met de moderne ICT-middelen, waarmee we de vitaliteit weten te verhogen. Ze leren deze maximaal in te zetten voor hun werkzaamheden. Met een rapportage over het daadwerkelijke gebruik van de faciliteiten, kunnen we het adoptieproces op elk moment bijsturen.

De transformatie zelf. Nu realiseer je samen met alle betrokken partijen (denk ook aan software-leveranciers) de daadwerkelijke creatie van waarde. Hoe dan? We begeleiden je bij het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen. Uiteindelijk is dit de meest waardevolle stap, je resultaten worden zichtbaar en dat succes kunnen we met elkaar vieren!