Support

De beste van twee werelden!

Hybride betekent het combineren van twee onderdelen tot een nieuw geheel. Dat is wat je krijgt met CTS Hybride: je IT-omgeving is fysiek aanwezig in het bedrijfspand én opgeslagen in de cloud. CTS IT combineert IT op locatie en in de cloud tot een geheel dat voor jou als één IT-omgeving functioneert. Daar merk je zelf dus niets van.

 

Whitepaper Hybride IT CTS IT
HYBRIDE

Wat is hybride en wat betekent dat voor jou?

Met hybride is je IT-omgeving deels actief binnen de muren van je bedrijf en deels in de cloud. Hybride is daarmee een combinatie van on premise en cloud. Het is vaak een stap naar volledig in de cloud werken, maar dat hóeft niet.

In veel gevallen is deze hybride manier van werken een tijdelijke fase in de digitale transformatie van je bedrijf. Dit is voor je volledig overgaat op werken in de cloud. Maar dat hoeft niet. CTS Hybride kan ook een bewuste, langdurige IT-oplossing zijn.

Meer over Digitale transformatie
Whitepaper Hybride IT CTS IT

WANNEER KIES JE VOOR HYBRIDE?

CTS Hybride staat dus voor een combinatie van werken in de cloud en werken vanuit je eigen fysieke IT-infrastructuur. De cloud wordt met name veel gebruikt voor e-mail, back-ups maken en bestandsopslag. Het is een simpele eerste stap richting volledig werken in de cloud en dus buiten de kantoormuren.

Ondertussen functioneert je bedrijfsspecifieke software gewoon nog. Je kassakoppelingen lopen door. Je ERP-systeem blijft in gebruik. CTS IT zorgt er bovendien voor dat je niets merkt van die koppelingen tussen systemen dankzij de moderne werkplek.

Wil je meer weten over ERP-systemen, lees dan onze blog : Keuzestress: CRM of ERP

Download gratis onze Whitepaper Hybride IT
Wouter-Balk-Bim-Creators
“Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.”
Wouter Balk

Directeur - BIM Creators

Bekijk deze case
Wil jij ook

EEN HYBRIDE IT-OPLOSSING?

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Rik IT Directeur CTS IT
Start een traject

SAMEN MET RIK

r.maassen@cts-it.nl
06-20 95 86 33