Support

Werkwijze

Bij CTS IT hebben we een passie voor IT en voor mensen. Daarom creëren wij veilige, toekomstbestendige en vooral persoonlijke IT-omgevingen. Onze op maat gemaakte IT-infrastructuren helpen je om bedrijfsdoelen te bereiken en je onderneming naar een hoger niveau te tillen. 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Team CTS IT

Persoonlijk advies

CTS IT geeft je uitgebreid en persoonlijk advies. We nemen de tijd om je bedrijf grondig te leren kennen, zodat we precies kunnen achterhalen waar je behoeften liggen. Op basis daarvan krijg je volledige IT-ondersteuning die specifiek is afgestemd op jouw situatie. We zorgen ervoor dat je kunt werken op jouw manier, want CTS IT beheerst alle aspecten van slimme IT-oplossingen. We zijn je partner in digitale transformatie en blijven samen met jou in controle, nu en in de toekomst.

Proactieve bewaking en beheer

In control

Elk bedrijf is uniek en de behoeften veranderen met de tijd. Daarom blijven we samen met jou in controle, zodat je altijd de meest passende IT-oplossingen in huis hebt. Achter de schermen houden wij de controle over je IT met uitgebreide monitoring. We volgen nauwgezet wat er gebeurt en adviseren je waar verbeteringen mogelijk zijn. Op basis van ons advies kun jij beslissen welke diensten je wilt inzetten. 

Geld besparen en verdienen met AI

Digitale transformatie

De manier waarop we werken is veranderd, met een mix van werken op kantoor en thuiswerken als nieuwe realiteit. Deze digitale transformatie van je bedrijf vraagt om robuuste IT-oplossingen die zijn afgestemd op jouw voorkeuren en potentie. Of je nu kiest voor on-premise systemen, werken in de cloud of een hybride werkvorm. Onze toekomstbestendige IT-oplossingen zijn volledig op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. 

Waarom Security Awareness? Voordelen!

Continue verbetering en ondersteuning

Bij CTS IT stopt onze ondersteuning niet bij de implementatie. We blijven voortdurend werken aan de verbetering van je IT-omgeving. Met onze proactieve benadering zorgen we ervoor dat je systemen altijd optimaal presteren. We bieden continue ondersteuning en blijven zoeken naar manieren om je IT-infrastructuur nog efficiënter en veiliger te maken. 

Security Awareness voor bedrijven

Samenwerken voor succes

Samenwerken is de sleutel tot succes. Daarom blijven we nauw met jou en je team samenwerken om ervoor te zorgen dat je IT-omgeving blijft voldoen aan de veranderende behoeften van je bedrijf. We staan altijd klaar om je te helpen met advies en ondersteuning, zodat je altijd beschikt over de beste IT-oplossingen. 

“Uiteindelijk is de belangrijkste vraag: heb je vertrouwen in deze IT-partij? Dat is absoluut het geval.”
Michaël Willemsen

Manager Finance & IT - All Dent

Lees het verhaal van All Dent

Ga met ons in gesprek

Bij CTS IT leveren wij IT-oplossingen die je bedrijf ondersteunen en versterken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we samen kunnen werken aan een veilige, efficiënte en toekomstbestendige IT-omgeving die perfect aansluit op jouw bedrijfsdoelen. Heb je eerst nog vragen? Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Rik IT Directeur CTS IT

Neem contact op met Rik

r.maassen@cts-it.nl
06-20958633
Printix-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT