Support

Wat is de cloud en wat heb je eraan?

Werken in de cloud betekent rust. Er gaat geen kostbare tijd verloren aan technisch beheer, onderhoud van licenties of migraties naar nieuwe versies. Je bent altijd en overal online en up-to-date

Cloud: wat is het en wat betekent het voor je bedrijf?

Werken in de cloud betekent dat je complete IT-voorziening in een publiek datacenter opgeslagen wordt. IT-omgevingen zweven immers niet door de lucht: ze hebben altijd een stabiele basis, oftewel een server. Dankzij de cloud hoeft die server niet meer in je eigen pand aanwezig te zijn. Je kunt overal gebruik maken van je IT-systemen. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding.

Download gratis onze whitepaper Goud uit de Cloud

Dankzij de cloud staan al je IT-voorzieningen 24/7 tot je beschikking, thuis en op de zaak. Je kunt vanaf elk apparaat werken, wanneer je maar wilt. Werken in de cloud is bovendien schaalbaar, veilig en efficiënt.

Download gratis onze whitepaper!

ADVIES EN IT-ONDERSTEUNING

Persoonlijk advies is het fundament van onze service. CTS IT ontzorgt in de digitale transformatie. Wij bieden IT-ondersteuning die volledig aansluit op je bedrijf.

Advies
Whitepaper Hybride IT CTS IT

Cloud: is het nodig voor jouw organisatie?

Ontwikkelingen in de IT volgen elkaar in hoog tempo op. Om voorloper te zijn binnen jouw branche is het belangrijk dat je sneller handelt dan je concurrent. IT mag geen blok aan het been zijn: het moet je juist op weg helpen en ondersteunen in de ontwikkeling van je bedrijf. Als je bijvoorbeeld een nieuwe markt wil aanboren of een productieproces wil aanpassen, dan moet je IT-infrastructuur dat mogelijk maken

Whitepaper Hybride IT CTS IT

Het traject naar de cloud is niet voor iedere organisatie hetzelfde.

We zien bijvoorbeeld vaak dat een tijdelijke hybride IT-oplossing nodig is als tussenstop. Hoe complex je IT nu is ingericht en hoe je dagelijkse praktijk eruit ziet, zijn daarin belangrijke factoren. Je kunt hierover meer lezen in onze whitepaper Hybride: het beste van twee werelden.

““Wat CTS IT zo flexibel maakt is hun Support desk, zij staan voor je klaar. Zij zijn ook het gezicht van CTS IT” ”
Hilda Burgstede

Office Manager - Dankzij de transitie naar de cloud kan Auxilium overal aan het werk!

Lees het verhaal van Auxilium
Starten met

DIGITALE TRANSFORMATIE

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Rik Maassen CTS IT
Start een traject

Samen met

r.maassen@cts-it.nl
06-20958633