Waarom werken bij CTS IT te gek is

Wij houden van IT en wij houden van mensen. We kijken niet alleen naar jou als collega, maar ook naar jou als mens. Bij ons mag je jezelf zijn en kun je jouw talenten benutten.  

VACATUREOVERZICHT
Bij ons kijk je vooruit en groei je verder!

CTS IT is een plek waar je je kunt ontwikkelen, als vakmens én als persoon. Samen kijken we naar jouw doorgroeimogelijkheden en maken we een plan om je werk én je leven toekomstbestendig te maken. Hier hoort uiteraard een goed salaris bij. 

Verantwoordelijkheid en vrijheid

Collega’s krijgen bij ons de verantwoordelijkheid en vrijheid om eigen beslissingen te nemen. Dat is een van de pluspunten van de veilige werkomgeving bij CTS IT. ‘Clear is kind, unclear is unkind’: dit is de beste beschrijving van de cultuur bij CTS IT. We zeggen tegen elkaar wat we denken, op een liefdevolle en duidelijke manier en altijd met respect voor de ontvanger.  

Work hard, play hard

We werken hier hard en vol overgave, maar naast deze inspanning is er meer dan genoeg ruimte voor ontspanning.  Onder werktijd kun je een potje poolen met je collega’s. En elke dag genieten van een gezamenlijke, gezonde lunch. Daarnaast drinken we na werktijd graag een borrel met elkaar of we sporten samen.