Support
Terence Jellesma

Een van onze Cloud Beheerders

“Wat mijn dagen bijzonder leuk maakt, is dat ik op vaste dagen op locatie bij klanten werk”

Word jij mijn nieuwe collega?
CTS-IT-Pagina-Header
Terence CTS IT
Wie ben je

Wat is je functie en wat doe je precies?

Ik werk nu iets langer dan 1,5 jaar bij CTS IT als Cloud beheerder.

terence-jellesma-een-van-onze-cloud-beheerders CTS IT
Wat doe je naast,

werken bij CTS IT!

Ik ben nog bezig met een HBO-opleiding, die ik samen met CTS IT heb kunnen realiseren. Daarnaast vind ik het leuk en ontspannend om te gamen en te fitnessen, ook sport ik graag bij Tesqua.

terence-jellesma-een-van-onze-cloud-beheerders CTS IT 1

Hoe is het om hier te werken? Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

Wat mijn dagen bijzonder leuk maakt, is dat ik op vaste dagen op locatie bij klanten werk. Zo heb ik altijd een leuk gesprek met ze, leer ik ze beter kennen, zodat ik ze makkelijker onsite kan assisteren.

Wat heeft CTS IT jou gegeven?

Dat ik de mogelijkheid heb gekregen dat ik mijzelf verder kan blijven ontwikkelen. Ik heb sinds kort een auto van de zaak en hebben wij door het jaar heen veel evenementen zoals inspiratiedagen, pooltoernooien en nog veel meer waar ik plezier uithaal.

Terence CTS IT

Nieuwe collega?


Bekijk alle

Vacatures

Word onze

lead project engineer

Ben jij project engineer én klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! CTS IT zoekt actieve collega’s die meehelpen aan het verder uitbouwen van ons bedrijf.

Lees meer
Cloud-Beheerder-vacature CTS IT
Word onze

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Beheerder en klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben je klant- en servicegericht en technisch goed onderlegd, dan zoeken wij jou!

Lees meer
CTS IT Vacature Servicedesk Engineer Profiel 2
Word onze

Servicedesk Engineer

Servicedesk Engineer Werkzaamheden van een Servicedesk engineer Je werkzaamheden op de servicedesk zijn hartstikke veelzijdig.

Lees meer
Logo-cts-it-500x500
Word onze

Assistent Controller

Dit is dé kans voor iemand die zich graag bezigt houdt met de financiële- salaris- en personeelsadministratie binnen een MKB bedrijf. Kom jij CTS-IT ondersteunen als assistent controller? Ben je dol op afwisseling in je werk? Die garantie kunnen wij je geven. Je bent van harte welkom!

Lees meer
Word onze

Klantcoördinator

Ben jij de verbindende schakel tussen de klant en je collega’s? Geniet je van het meedenken, adviseren én weet je van overtuigen? Dan zoeken we jou!

Lees meer
Stagiair-1
Word onze

Stagiair

Als MBO-4 of HBO student wil je jezelf graag kunnen ontwikkelen. Ook is meekijken in de keuken bij een dynamisch bedrijf heel leerzaam! Niet voor niets zijn wij een erkend stagebedrijf.

Lees meer