Support
Luc Basie

De senior project engineer van CTS IT

“Ik heb niet echt een gemiddelde werkdag, elke dag is anders en elke dag is weer een leuke uitdaging”

Ben jij toe aan een leuke uitdaging
CTS-IT-Pagina-Header
Luc-Basie-Profiel-Foto
Wie ben je

Wat is je functie en wat doe je precies?

Ik werk sinds december 2019 bij CTS IT. Mijn functie is senior project engineer, waarbij de focus ligt op verbeter- en migratieprojecten. Daarnaast vervul ik de rol van solutions architect bij verbeter/design trajecten, waarin ik kijk naar de klantwensen en hoe de juiste inzet van IT- diensten de business kan ondersteunen.

Wat doe je naast,

werken bij CTS IT!

Ik vind het privé heerlijk om technisch werk te verzetten in de vorm van maatwerk oplossingen. Ik vind het fijn om technisch met de handen bezig te zijn, zo kan ik mijn hoofd een beetje leeg maken en tegelijkertijd wat moois creëren voor in huis of in de tuin. Een van de dingen die ik graag maak zijn stalen meubels en grote Amerikaanse offset Smokers. De smokers/bbq’s zijn een uit de hand gelopen hobby, waarin ik vooral kan genieten van een op hout gestookte smoker, de geur en warmte van het vuur en het focussen op het stabiel houden van de temperatuur, terug naar de basis en even alles vergeten.

Luc-Basie-Project-Engineer-cts-it

Hoe is het om hier te werken? Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

Ik heb niet echt een gemiddelde werkdag, elke dag is anders en elke dag is weer een leuke uitdaging. We zijn altijd bezig met (door)ontwikkeling van diensten en het verbeteren van onze kwaliteit. Vanuit mijn rol ben ik veel bezig met standaardiseren, projectuitvoering en klant-gesprekken. Ik werk binnen een gedreven team, waarin we veel samenwerken en met elkaar meedenken. De sfeer is ongedwongen, maar iedereen neemt en kent zijn eigen verantwoordelijkheid.

Wat heeft CTS IT jou gegeven?

CTS IT heeft mij de vrijheid gegeven om te groeien en mezelf naast de rol van project engineer ook verder te ontwikkelen als solutions architect.

Luc Basie CTS IT

Word jij mijn nieuwe collega?

l.basie@cts-it.nl
Bekijk alle

Vacatures

Word onze

lead project engineer

Ben jij project engineer én klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! CTS IT zoekt actieve collega’s die meehelpen aan het verder uitbouwen van ons bedrijf.

Lees meer
Cloud-Beheerder-vacature CTS IT
Word onze

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Beheerder en klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben je klant- en servicegericht en technisch goed onderlegd, dan zoeken wij jou!

Lees meer
CTS IT Vacature Servicedesk Engineer Profiel 2
Word onze

Servicedesk Engineer

Servicedesk Engineer Werkzaamheden van een Servicedesk engineer Je werkzaamheden op de servicedesk zijn hartstikke veelzijdig.

Lees meer
Logo-cts-it-500x500
Word onze

Assistent Controller

Dit is dé kans voor iemand die zich graag bezigt houdt met de financiële- salaris- en personeelsadministratie binnen een MKB bedrijf. Kom jij CTS-IT ondersteunen als assistent controller? Ben je dol op afwisseling in je werk? Die garantie kunnen wij je geven. Je bent van harte welkom!

Lees meer
Word onze

Klantcoördinator

Ben jij de verbindende schakel tussen de klant en je collega’s? Geniet je van het meedenken, adviseren én weet je van overtuigen? Dan zoeken we jou!

Lees meer
Stagiair-1
Word onze

Stagiair

Als MBO-4 of HBO student wil je jezelf graag kunnen ontwikkelen. Ook is meekijken in de keuken bij een dynamisch bedrijf heel leerzaam! Niet voor niets zijn wij een erkend stagebedrijf.

Lees meer