Support
Joël Prins

Een Project Engineer met Passie

“CTS-IT geeft mij genoeg vrijheid en verantwoordelijkheid”

Word jij mijn nieuwe collega!
CTS-IT-Pagina-Header

Wie ben je

Wat is je functie en wat doe je precies?

Mijn naam is Joël Prins

Ik werk sinds juli 2021 bij CTS-IT in de functie van Junior Project Engineer. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de technische uitvoering van projecten en ben betrokken bij innovaties en ontwikkeling. Het liefst houd ik mezelf bezig met Microsoft 365 en Security, daar voel ik me als een vis in het water en kan ik mij volledig in uitleven.

Wat doe je naast,

werken bij CTS IT!

Mijn hobby’s zijn bezig zijn met sport & voeding, sporten en af en toe gamen. Zelf ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en geef ik training aan een jeugdteam bij de korfbalvereniging KV Dos Kampen. Ook kijk ik graag naar de Premier League en Formule 1. Daarnaast heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, dus houd ik er ook van om thuis te knutselen aan de technische oplossingen.

Hoe is het om hier te werken? Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

Om hier te werken is erg prettig, het is een informele en ongedwongen sfeer. Ook krijg ik de vrijheid om thuis te werken wanneer het nodig is. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat betekent dat bepaalde zaken tijd kosten en dat snappen de mensen hier erg goed. Mijn werkdag ziet er nooit hetzelfde uit, de ene dag werk ik een hele dag aan onze projecten en de andere dag heb ik overleggen of voer klantgesprekken.

Wat heeft CTS IT jou gegeven?

CTS IT geeft mij genoeg vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat brengt met zich mee dat er ruimte is voor het creëren van kwaliteit, innovatie en ontwikkeling. Door het relaxte team wat we hebben is er bij iedereen ruimte om te sparren of voor overleg om uiteindelijk goede kwaliteit te leveren. Er wordt hier altijd rekening gehouden met je privésituatie en dat maakt de combinatie top!

Joel CTS IT

WORD JIJ MIJN NIEUWE COLLEGA?