Support
Maak kennis met Arjan van Loon

De POWER BI SPECIALIST VAN CTS IT

CTS IT Geeft mij een fijne plek om mijn talenten op meerdere fronten in te zetten

CTS-IT-Pagina-Header
Wie ben je

Wat is je functie en wat doe je precies?

Mijn naam is Arjan van Loon.

Al ruim 20 jaar ben ik onderdeel van deze dynamische organisatie, waarbinnen ik veel rollen vervul en heb vervuld. Mijn persoonlijke drijfveer is mensen te helpen hun werk efficiënter uit te kunnen voeren, door in het enorme scala aan mogelijkheden de juiste mix van IT-middelen in te zetten.

Dat doe ik vanuit zowel een sales- als consultancyrol, wat mij de ruimte biedt om maximaal klantgericht aan de slag te gaan. De ervaring die ik daarbij inzet betreft een mix van algemene en technische kennis rondom ICT-infrastructuren, cloudtransitie- en migratieprojecten, in combinatie met de benodigde oplossingen voor de beveiliging en het beheer van ICT-infrastructuren.

De laatste jaren besteed ik de andere helft van mijn tijd aan consultancy rondom Power BI ontwikkeltrajecten. Het creëren van nieuwe inzichten vanuit de brei aan data die tegenwoordig beschikbaar is in organisaties, enthousiasmeert niet alleen de gebruikers, maar zeker ook mijzelf. Ik vind het fantastisch wanneer ik traditionele en tijdrovende overzichten in Excel heb kunnen omzetten naar up-to-date en overal direct inzichtelijke rapportages.

Wat doe je naast,

werken bij CTS IT!

Genieten van het leven, waarbij een goede vriend altijd zegt dat het gaat om het maken van herinneringen met elkaar, en daar sluit ik me 200% bij aan. We hebben het hier zo goed en er zijn zoveel mensen en activiteiten om van te genieten.

Hoewel het niet eens zozeer gaat om wat je doet, is dat bij mij vaak eropuit gaan met het gezin en de hond, met uiteraard wel een stop bij een gezellig koffiehuis, een tochtje op de ATB, skiën, zeilen, golfen of een uitgebreide BBQ-avond met een lekker speciaalbiertje. En af en toe net doen alsof ik 20 jaar jonger ben met een ‘klein biertje’ in de stad/nacht.

CTS IT Richard En Arjan

Hoe is het om hier te werken? Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

Ook daarin veel verschillende dingen, wat inhoudt dat ik onze klantcoördinatoren voorzie van uitgewerkte adviezen, inzetbaar ben als (Power)BI-consultant tot aan portfolio- en contractonderhoud.

Wat heeft CTS IT jou gegeven?

Een fijne plek om mijn talenten op meerdere fronten in te zetten, mijzelf verder te ontwikkelen en behaalde successen met elkaar te vieren.

Arjan v Loon CTS IT

Word jij mijn nieuwe collega?

a.van.loon@cts-it.nl
0318-742426