Support

Auxilium

Wat CTS IT zo flexibel maakt is hun support desk, zij staan voor je klaar. Zij zijn ook het gezicht van CTS IT

Hilda Burgstede

Office Manager
Auxilium

Vraagstuk

Ontzorgen van de gehele IT-infrastructuur,
migratie naar de cloud

Oplossing

Realiseren, optimaliseren, ontzorgen van de werkplekken, alle IT-voorzieningen en migreren van hun IT-omgeving naar de cloud

Het Probleem

Auxillium geeft advies, ondersteuning en training aan bijna 400 accountantskantoren door heel Nederland. Omdat persoonlijke benadering de kracht is van Auxillium, zochten wij naar een partner die op dezelfde manier te werk gaat.

Een partner die mee kan denken in processen en kan begeleiden met het opzetten van een geheel nieuwe IT-infrastructuur. Maar ook daarna: ondersteuning & beheer met daarin de juiste IT-oplossingen, denk hieraan de hardware met daarop de juiste software.

 

Apparaatbeheer

Met CTS IT Apparaatbeheer worden de systemen van de gebruiker opgenomen in ons moderne beheerplatform. Vanuit dit platform zorgen onze beheerders voor actieve bewaking en borgen dat updates ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Apparaatbeheer

Werken in de Cloud!

Werken in de cloud: je hoort het vaak, maar wat is het? Simpelweg betekent het dat je IT-omgeving vanaf het internet te gebruiken is.

Werken in de Cloud
““Wat CTS IT zo flexibel maakt is hun Support desk, zij staan voor je klaar. Zij zijn ook het gezicht van CTS IT” ”
Hilda Burgstede

Office Manager - Dankzij de transitie naar de cloud kan Auxilium overal aan het werk!

Onze oplossing

De medewerkers van Auxillium zijn veel onderweg en gebruiken hun IT omgeving dus op diverse locaties. Het is daarom belangrijk dat de werkplek overal functioneel is én dat de fysieke notebook veilig is. Om dit te kunnen realiseren is een transitie naar de cloud ingezet. Door de inzet van Microsoft Azure zijn legacy applicaties (archief) nog steeds bruikbaar.

Door middel van onze dienst apparaatbeheer is Auxillium er van verzekert dat de notebooks veilig zijn. De CTS beheerteam zorgt voor de monitoring en installeert de noodzakelijke updates. Zijn er vragen? Dan is onze servicedesk bereikbaar.

De moderne werkplek voorziet in een online werkomgeving van waaruit alle noodzakelijke applicaties gebruikt kunnen worden. Uiteraard met de juiste veiligheidsopties als MFA en Single Sign-On.

Het migratietraject is vakkundig begeleid door onze klantcoördinator Vincent. Hij heeft ervoor gezorgd dat Auxillium zo min mogelijk hinder ondervonden heeft én dat de eindgebruikers de nieuwe omgeving snel omarmt hebben.

Vincent-Breas-Commercieel-manager-CTS-IT

Samen met Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57143991
Onze experts

Onze experts

Wij houden van IT en wij houden van mensen. En de mensen van ons team houden zich graag bezig met jouw IT-vraagstukken. Ieder vanuit zijn of haar eigen expertise.

Wil je ook deel uit maken van ons bevlogen team? Er is altijd plaats voor talent. Kijk gerust op onze vacaturepagina!

Vacatures
HPE-CTS-IT-B.V