Glasvezel Veenendaal

Infopact en CTS IT starten vraagbundeling glasvezel op bedrijventerreinen Veenendaal
Snel en stabiel internet is een absolute must voor bedrijfszekerheid. Want dataverkeer groeit explosief, bedrijfsprocessen verlopen meer en meer online en werken in de Cloud komt op. Dat vraagt veel van een internetverbinding. Het vraagbundelingstraject voor glasvezel van CTS IT en Infopact voor alle bedrijven in de Faktorij en De Compagnie komt dan ook precies op tijd.

Zo werkt het
Met het vraagbundelingstraject glasvezel kun je gebruik maken van razendsnel glasvezelinternet. Beslis voor 28 februari 2020 en profiteer van legendarisch lage actietarieven en een hoge korting op de aansluitkosten. Je betaalt niet € 495,- maar eenmalig slechts € 225,-

Extra voordeel
Naast razendsnel glasvezelinternet heb je keuze uit verschillende stabiele snelheden. Tot 1000 Mb/s. CTS IT ondersteunt je bij de keuze voor een snelheid die bij je past. Uiteraard kun je later altijd moeiteloos opschalen.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op fibercrew.nl/Veenendaal. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 0318 - 648 888 of verkoop@cts-it.nl Ben je al enthousiast, vul dan onderstaand formulier in en maak gebruik van ons aanbod dat geldig is tot 28 februari 2020!

Lees hier de algemene voorwaarden van Infopact