Vacature in het kort

Zoek je vrijheid en zelfstandigheid in de IT? Hou je van uitdaging en dynamiek? Wij zijn CTS IT en we hebben het druk. Dus we willen uitbreiden met een project engineer (derdelijns). Eentje die flexibel genoeg is om soms in teamverband en soms volledig zelfstandig te werken. Eentje die continu wil groeien. Want dat willen onze klanten en dat willen wij zelf ook. Ben je een gedreven professional met ervaring in het zelfstandig realiseren van IT-projecten en ben je toe aan een volgende stap? Bij ons ben je aan het juiste adres.

SOLLICITEREN
Over CTS

Connect. Treasure. Simplify. Hoe ingewikkeld wil je het hebben? Wij houden van IT en wij houden van mensen. Dat is het fundament van onze werkwijze. Wij hebben geen klanten, wij hebben partners. Wij brengen mensen, bedrijven en IT bij elkaar. Vraagstukken brengen wij terug tot de kern en wij maken niets ingewikkelder dan nodig. We bieden het bedrijfsleven slimme en persoonlijk IT-toepassingen die het werken en het leven leuker en succesvoller maken. Verbinden, koesteren en vereenvoudigen. Voor het werk en voor het leven. Dat is onze missie. We werken voor partners met 25-300 werkplekken; landelijk, met een focus op midden- en west Nederland en gebruiken overwegend producten en diensten van Microsoft, Cisco en HP.

Onze visie

Groots en geruisloos! Dat is de impact van IT op onze samenleving. IT dringt stilletjes door van werk naar privéleven. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart blijft en een doorslaggevende rol speelt bij alle vraagstukken van vandaag en morgen. Altijd en overal volledige vrijheid om te werken en te leven. Dat hoort daarbij. Met IT die onzichtbaar aanwezig is en grootse resultaten mogelijk maakt. Want wij staan voor kantoorautomatisering, die het werken en daarmee ook het leven van onze partners en haar medewerkers leuker en succesvoller maakt. Groots en geruisloos dragen wij daaraan bij. Dat is onze visie.

Bij CTS is werk genoeg!

Met collega project engineers realiseer je projecten. Soms help je onze beheerafdeling met onderhoudswerkzaamheden op klantlocatie en soms fungeer je voor korte tijd als interne systeembeheerder bij onze klanten. Afwisselend en uitdagend.

Dit bieden wij

  • Een net salaris, een goed pensioen en 24x7 storingsdienst vergoeding
  • Een auto van de zaak, een notebook en een vergoeding voor een smartphone naar keuze
  • Een persoonlijk opleidingsplan
  • Korting op een fitnessabonnement

Jouw profiel

  • Kennis van hardware van Hewlett Packard (Servers, SAN’s), Cisco (routers, firewalls) en bij voorkeur ook Hyper-V of VmWare
  • Microsoft MCSE certificering. Liefst ook Cisco CCNA en Prince 2 certificering
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ongedwongen, humorvol, collegiaal en op ontwikkeling gericht

Voel je al een match? Laat maar zien dan!
Mail je CV en motivatie naar de afdeling personeelszaken. pz@cts-it.nl

Acquisitie graag een andere keer. We zoeken nu een echte collega, geen interimmer.

solliciteren