Support

ICT in de zorg

In de zorg draait alles om mensen. Dat betekent dat de technologie die je gebruikt betrouwbaar, veilig en efficiënt moet zijn. Wij zorgen ervoor dat je systemen altijd werken en je applicaties en data toegankelijk blijven. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: de zorg voor je patiënten of cliënten. Ontdek hoe onze op maat gemaakte ICT-oplossingen jouw zorgorganisatie kunnen ondersteunen en verbeteren. 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Managed Endpoint Detection & Response bij CTS IT!

Betrouwbare ICT-oplossingen voor zorginstellingen

De zorg mag nooit stilliggen. Daarom zorgen wij voor betrouwbare ICT-oplossingen voor zorginstellingen. Of je nu werkt in een ziekenhuis, een GGZ-instelling of een verpleeghuis, wij zorgen ervoor dat je ICT-systemen altijd werken. Herken je de frustratie van verouderde systemen of aan trage netwerken? Wij analyseren je huidige IT-situatie en bieden concrete verbeterpunten. Door onze ondersteuning op maat, kun je zorg bieden zonder IT-beperkingen.  

Proactieve bewaking en beheer

Gegevensbeveiliging in de zorgsector

Veiligheid van patiëntgegevens is een topprioriteit in de zorg. Heb je last van verouderde beveiligingssystemen? Ben je bang voor datalekken? Bij CTS IT hebben we jarenlange ervaring met ICT in de zorg en weten we hoe we jouw gegevens veilig kunnen houden. Onze oplossingen voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen, zoals ISO27001 en NEN7510. We bieden een uitgebreid security-portfolio dat bescherming biedt tegen alle mogelijke bedreigingen. Wij monitoren continu je systemen en grijpen direct in bij bedreigingen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van je data. 

Automation

Efficiënte communicatie tussen zorgverleners

Zorgverleners moeten snel en eenvoudig informatie kunnen delen. Verstoort een traag systeem de communicatie tussen jouw zorgverleners? Wij begrijpen deze frustraties. Onze digitale zorgwerkplekken zorgen ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot de benodigde informatie. Applicaties en documenten zijn volledig geïntegreerd en op basis van rollen beschikbaar. Dit zorgt voor een betere informatie-uitwisseling en efficiëntere werkprocessen. Zo kunnen de zorgverleners zich volledig richten op hun kerntaken: het verlenen van zorg. 

Power BI van CTS IT

Ondersteuning bij regelgeving en compliance

In de zorgsector is voldoen aan regelgeving een constante uitdaging. Wet- en regelgeving veranderen regelmatig. Hoe blijf je compliant met de nieuwste eisen? Bij CTS IT helpen we je bij het naleven van alle relevante regels. Onze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de zorgsector. Wij zorgen ervoor dat je systemen up-to-date zijn met de nieuwste wetgeving. Dit voorkomt problemen en boetes. Met onze expertise in ICT zorg, blijf je altijd compliant en goed voorbereid op audits. 

Wouter-Balk-Bim-Creators
“Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.”
Wouter Balk

Directeur - BIM Creators

Lees het verhaal van BIM Creators

Start met verbeteren van de ICT in jouw zorgorganisatie

Wil je weten wat CTS IT voor jouw zorginstelling kan betekenen? We komen graag met je in contact. Samen bekijken we hoe we jouw ICT-omgeving kunnen verbeteren. Met CTS IT ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte ICT-omgeving die met je meegroeit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw ICT in de zorg kunnen verbeteren 

Arjan v Loon CTS IT

Start een traject samen met Arjan

a.van.loon@cts-it.nl
0318-742426
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Printix-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V