Support

Onze expertise

Bij CTS IT begrijpen we de ICT-uitdagingen waar bedrijven voor staan. We bieden oplossingen die helpen je IT-omgeving te optimaliseren. Of je nu een mkb-bedrijf runt of actief bent in de zorg, wij hebben de expertise om je te ondersteunen. Ons team bestaat uit ervaren professionals die jouw IT-systemen veilig, efficiënt en toekomstbestendig maken.

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Expertise

ICT-oplossingen voor mkb

Als eigenaar of ICT-verantwoordelijke van een mkb-bedrijf herken je vast de uitdaging van het beheren van een efficiënte IT-omgeving. Vaak is er gebrek aan tijd en middelen om alle ICT-problemen zelf op te lossen. Verouderde systemen, beveiligingsrisico’s en trage netwerken kunnen de productiviteit van je team belemmeren. Bij CTS IT begrijpen we deze struikelblokken.  

Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen. Met onze ICT-diensten zorgen we voor een stabiele en snelle werkomgeving. Zo kunnen jouw medewerkers altijd en overal efficiënt werken. We helpen je processen te automatiseren en kosten te besparen. Onze experts analyseren je huidige IT-situatie en bieden verbeterpunten. Hierdoor kun je groeien zonder IT-beperkingen. 

Security Awareness voor bedrijven

IT-diensten voor zorgorganisaties

Als IT-verantwoordelijke in de zorgsector, weet je hoe belangrijk betrouwbare IT-oplossingen zijn. Je hebt te maken met gevoelige patiëntgegevens, strenge regelgeving en de constante druk om efficiënter te werken. Verouderde systemen vertragen je werk en brengen veiligheidsrisico’s met zich mee. Herkenbaar? Bij CTS IT begrijpen we deze IT-uitdagingen in de zorg.  

Onze systemen zorgen voor veilige gegevensopslag en efficiënte communicatie tussen zorgverleners. Ze voldoen aan de strenge regelgeving en verbeteren tegelijkertijd de werkprocessen. Hierdoor kunnen zorgverleners zich focussen op waar ze goed in zijn: zorg verlenen. Wij helpen je de kwaliteit van zorg te verhogen en de veiligheid van patiëntgegevens te waarborgen. 

Apparaatbeheer

ICT-strategieën voor elke branche

Werk je in een andere sector dan zorg of mkb? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij CTS IT bieden we ICT-oplossingen die passen bij jouw behoeften. Heb je te maken met complexe IT-uitdagingen? Wij bieden oplossingen op maat. Of je nu in de zakelijke dienstverlening, overheid of industrie werkt, wij hebben de kennis en ervaring om je te ondersteunen. Onze experts blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en passen deze toe om jouw IT-omgeving te optimaliseren. Zo helpen we je bedrijf vooruit met de beste strategieën en technologieën.

Veilige en efficiënte IT-oplossingen op maat

Veilige en efficiënte IT-oplossingen op maat

Veiligheid en efficiëntie staan centraal in onze aanpak. We zorgen voor een IT-infrastructuur die voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen. Onze diensten omvatten alles van netwerkbeheer tot gegevensbescherming. Hierdoor kun je met een gerust hart je dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Wij monitoren continu je systemen om problemen voor te zijn. Zo blijft je IT-omgeving altijd up-to-date en beschermd tegen bedreigingen. 

Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - Bochane Groep

Lees het verhaal van Bochane Groep

Ontdek onze expertise en neem vandaag nog contact op

Ben je op zoek naar een betrouwbare IT-partner? We staan klaar om je te helpen. Bij CTS IT bieden we maatwerk en een persoonlijke aanpak, afgestemd op jouw situatie. Wil je weten hoe wij je IT-omgeving kunnen verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek. 

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT

Start een traject samen met Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57143991
Exlaimer-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
HPE-CTS-IT-B.V