Support

We make IT a better world

We make IT a better world: a great place to work, a great place to live. Dat is niet voor niets ons motto. Bij CTS IT doen we ons best een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid zijn thema’s waar we invulling aan proberen te geven.

CTS-IT-Onze-IT-oplossingen-maken-het-leven-makkelijker
CTS IT heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Niet voor niets is onze visie we make IT a better world.
Meer duurzaamheid,

Minder plastic

Natuurlijk kunnen wij bij CTS IT niet het complete duurzaamheidsvraagstuk oplossen. Maar we kunnen wel ons best doen om ons steentje bij te dragen! Daarom leveren wij als bedrijf een bijdrage aan het verminderen van de plastic soup. In het verlengde daarvan doen we als team jaarlijks mee aan de World Clean Up Day: een wereldwijde burgeractie om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen.

CTS IT heeft ook volledig afscheid genomen van plastic bekertjes. Onze gasten drinken allemaal uit de BE O bottle. Deze duurzame drinkfles is gemaakt van suikerriet, 100% recyclebaar en gewoon hier in Nederland geproduceerd. Kortom: een drinkfles die hartstikke klimaatpositief is!

ZVV-Ede en CTS IT sponsor pagina
Lokale

Betrokkenheid

CTS IT is een écht regionaal bedrijf: we zijn altijd al in de regio gevestigd geweest en voelen ons betrokken bij de lokale samenleving. Daarom zetten we ons graag in om die lokale samenleving vooruit te helpen.

Dat doen we onder andere door ‘Scoren in de Wijk‘ te steunen, een lokaal initiatief dat zich door middel van sport en sociale activiteiten inzet voor Veenendaalse jongeren. Daarnaast steunen we stichting Bo viert FEEST . Dankzij deze stichting kunnen Veenendaalse kinderen uit gezinnen met weinig geld toch een verjaardagsfeestje vieren. Omdat elk kind een partijtje verdient!

Vita Koffie CTS IT

Partners

Wanneer CTS IT een samenwerking aangaat, dan proberen we altijd duurzaam te kiezen. Bijvoorbeeld als het gaat om de koffie op ons kantoor. Die wordt verzorgd door Vita Koffie . Zij verkopen ecologisch geteelde koffiebonen uit Congo. Deze bonen worden rechtstreeks ingekocht bij de boeren voor een eerlijke prijs. Maar liefst 75% van de winst wordt geïnvesteerd in het onderwijs van Congolese vrouwen. Koffie die echt (h)eerlijk is, dus!

Heideweek en CTS IT sponsor pagina

Sponsoring

Ook dragen we ons steentje bij via sponsoring aan andere partijen. Niets is zo belangrijk als activiteiten, verenigingen en stichtingen in de regio. Daarom sponsort CTS IT de volgende initiatieven:

Sport

Onderwijs

HPE-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V