Support

Inspiration & Tech Event

Fasten your seatbelts! We nemen je mee op een reis naar de verre toekomst tijdens ons ‘Inspiration & Tech event’ ter ere van het 35-jarig bestaan van CTS IT!

Impressie van het event
Website-Header CTS IT

CTS IT begon in de jaren tachtig en we gaan tijdens dit event Back to the Future. Want de future is today, zo snel gaan de ontwikkelingen op dit moment. Tijdens het event maken we een deepdive in de verre toekomst. Ben jij klaar voor de volgende 35 jaar?

Zorg dat je erbij bent!

Datum: Donderdag 28 september 2023
Tijd: 12.00 – 18.00 uur
Locatie: Residence Rhenen, Veenendaalsestraatweg 50, 3921EC Elst/Rhenen

Programma
12.00 uur
Ontvangst met lunch

13.00 uur
Back to the Future kick off
Tech-expert & TEDX spreker Jarno Duursma

14.00 uur
Deepdive sessies met experts

16.00 uur
Wrap up session met inspirational speaker
Bart van den Belt

17.00 uur
Drinks & bites

18.00 uur
Einde event

Benieuwd naar de sprekers, klik dan hier.

Sprekers
Jarno

Duursma

TEDX Spreker

Jarno Duursma is een onafhankelijk technologie- expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain. Hij heeft een inspirerend verhaal over de toekomst van tech,
vol met uitdagende omdenkers en kritische notenkrakers.

Bart van den Belt CTS Inspire and Tech Event
Bart van den Belt

van den Belt

Auteur, Spreker en Trainer

Anders kijken, denken en doen is de essentie voor innovatie en vernieuwing. De wereld is continu in verandering en het gaat snel. Hoe zorg je dat je meebeweegt? Met humor, interactie en verbinding zorgt Bart voor dé leadership skills die essentieel zijn bij vooruitgang.

Pim Takkenberg CTS Inspire and Tech Event
Experts
Pim

Takkenberg

Northwave

Een toonaangevend expert in ransomware en digitale Chinese staatsspionage, met uitgebreide ervaring in het bestrijden van cybercriminaliteit en -spionage. Als voormalig leider van de Nederlandse Nationale Recherche, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, koninkrijksrelaties en momenteel als general manager van Northwave, streeft hij ernaar om digitale dreigingen te verstoren en de samenleving en het bedrijfsleven veiliger te maken.

Tony Krijnen CTS Inspire and Tech Event
Tony

Krijnen

Microsoft

Tony -ook bekend als Hyper-T- werkt sinds 1995 bij Microsoft Nederland en helpt Microsoft partners met de transformatie en strategie rondom Cloud Security.
Hij is spreker op bekende evenementen als IT Forum, TechEd, Gartner, IDC, TechDays en TechNet Briefings.

Michel Bouman CTS Inspire and Tech Event
Michel

Bouman

Microsoft

Geeft inzicht in het succesvol implementeren van hybride werken en belicht de opkomst van generatieve, kunstmatige intelligentie op de moderne werkplek, inclusief de mogelijkheden van Microsoft365 Copilot.

Tim Hermans CTS Inspire and Tech Event
Tim

Hermans

Recreat Solutions

Begeleid bedrijven bij het implementeren van innovatieve oplossingen, zoals Extended Reality, Virtual Reality, 3D-printing, BIM-visualisaties en digital twins, gebaseerd op de specifieke behoeften van de klanten.

Zien we jou 28 september!

Inspiration & tech Event

Aftermovie

Inspiratie tech event 2023