CTS link

Managed Fiber of Managed DSL

  • De beste verbinding die bij je past.
  • Volledige ondersteuning ‘as a service’.
  • We houden alles voor je in de gaten. 
Het CTS link concept

Internet. Inmiddels is dat net zo essentieel als frisse lucht en waardering van je collega’s. Even niet verbonden zijn? Dat is de zorg van elke ondernemer. Geen internet staat gelijk aan geen klanten, geen imago en een hoop ellende. Maar ho! Zover komt het natuurlijk niet. Met CTS link zorgen wij ervoor dat jullie altijd toegang houden tot het internet en tot je kantoorwerkplek.

Vroeger was dit onbetaalbaar. Maar nu maken we dit met alle liefde helemaal in orde voor jou. Je zult zien, je verdient het snel terug. Op onze diensten Managed Fiber, Managed DSL en Managed Router kun je bouwen.

Je wilt natuurlijk altijd een werkende en stabiele internet verbinding. Voor je medewerkers en misschien ook voor jouw klanten en leveranciers die je bedrijf bezoeken. En je wilt weten wat je moet doen als het internet eruit ligt. Maar wil je je bezig houden met vragen over de meest optimale internetverbinding? Heb je tijd om af te wegen of je beter DSL of glasvezel kiest? En dan die routers waar alles op stuk kan lopen. Heb je zin om je daar helemaal in te verdiepen?

Vast niet. Maar wij wel. En we doen dat graag voor je. Met CTS link zorgen we ervoor dat je bedrijf en je medewerkers altijd toegang blijven houden tot het internet. Voorheen was dit alleen beschikbaar voor grotere bedrijven met een eindeloos budget. Maar die tijden zijn voorbij. Met CTS link profiteert elk bedrijf van snel internet.

 

Zo pakken we dat aan

We laten je zien welke verbinding het beste bij je past: Managed Fiber of Managed DSL. Beide oplossingen zijn snel, veilig en betrouwbaar. In een helder Service Level Agreement zie je wat we afspreken. Onze volledige technische ondersteuning hoort daar automatisch bij. En met een Managed Router houden wij de gekozen verbindingen actief voor je in de gaten. We zorgen ervoor dat de verbinding optimaal blijft. Als het nodig is, voeren we automatisch updates uit en we beheren de instellingen van de router.

 

Managed Fiber of Managed DSL

Een glasvezelverbinding moet zowel stabiel en betrouwbaar als scherp geprijsd zijn. Wij leveren je altijd de beste verbinding tegen de beste prijs die op jouw locatie beschikbaar is. Maar niet op iedere locatie in Nederland is een glasvezelverbinding beschikbaar. Dan is DSL een uitstekend alternatief. DSL is een techniek die internetten mogelijk maakt via een traditionele telefoonaansluiting. Met DSL boek je prima resultaten.

 

De voordelen van CTS link
  • Dienstverlening door een helder Service Level Agreement
  • Volledige technische ondersteuning ‘as a service’
  • Snelle afhandeling door onze ervaren en gecertificeerde specialisten
  • Je updates en patches zijn altijd in orde!