CTS On Premise

Jouw IT-omgeving binnen handbereik

  • Je IT-omgeving nog tastbaar binnen je pand
  • Vaak geadviseerd bij bedrijfsspecifieke software
  • Opgelegd vanuit wet- en regelgeving

IT-jargon: daar hoort on-premise zeker bij. Een term die even eenvoudig is uit te leggen als te vertalen: op locatie. Wat bedoelen we daar dan exact mee? Dat je jouw complete automatisering, of beter gezegd jouw IT-omgeving, binnen je eigen bedrijfspand hebt staan. Je kunt dus al je apparatuur, ook de servers, letterlijk aanraken.  

Tot ruim tien jaar geleden was dit ook de enige mogelijkheid om je bedrijf te automatiseren. Je had wel internet maar dat was puur bedoeld om te mailen of te browsen. Al je bedrijfsdata moest binnen de vier muren van je pand opgeslagen worden.  Anno 2021 is on-premise nog zeker niet afgeschreven. Er zijn voldoende redenen te benoemen waarom een organisatie nog steeds op deze manier werkt. Voel je dus vooral niet oubollig, je loopt zeker niet achter de feiten aan. Het kan zelfs zijn dat op dit moment een on-premise oplossing nog steeds het beste is voor jouw bedrijfsvoering.  

Wanneer kies je voor CTS IT On Premise?

Wanneer is on-premise dan nog te adviseren? Vaak is deze vraag te beantwoorden met bedrijfsspecifieke software zoals een ERP systeem. Een dergelijk systeem is vaak ingeburgerd in je bedrijf en is niet zomaar even te migreren naar een alternatief. Je medewerkers kennen het pakket door en door en presteren uitstekend met dit hulpmiddel. Een passend alternatief is wellicht niet op de markt. In dat geval gaat je bedrijfsproces boven digitalisering.  

Een andere reden om on-premise te blijven werken? Het kan zijn dat je IT-omgeving om veiligheidsredenen tastbaar aanwezig moet zijn. Dit kan opgelegd zijn door een regelgeving of juist gebaseerd zijn op gevoel. Beide zijn goede argumenten om on-premise te blijven handhaven. Ondanks dat de cloud ook zeker veilig is, kan een bepaald veiligheidsniveau dermate hoge kosten met zich meebrengen dat on-premise economisch gezien interessanter blijft. Geen enkel probleem voor ons. CTS IT heeft alle expertise in huis om je te ondersteunen. 

Bij Tesqua is onze slogan “verrassend veelzijdig en verrassend persoonlijk”. Wij zoeken partners die ook deze kernwaarden met zich meedragen. Deze partner hebben we gevonden in CTS IT. Altijd bereid om mee te denken en te adviseren in goede oplossingen. De persoonlijke benadering en het fijne contact met de medewerkers van CTS IT maakt dat we blij zijn met deze fijne IT partner.

Tesqua Sport- & Healthclub

Maarten Stuivenberg, Directeur

“Betrouwbare en kundige partner die snel reageert op vragen. Daarnaast denkt CTS IT mee bij vraagstukken m.b.t. onze infrastructuur en wensen om onze processen te optimaliseren”.

Aboma

Michel Bilstra, Hoofd ICT

“CTS IT is voor ons dé partner die ons ontzorgt. Ook geeft CTS IT ons de ruimte om onze eigen specifieke systemen te beheren.”

EMRI

Rolf van Beekum, Directeur

filter & sorteer

Filter op aanbod

Soort

Loading…