Support

BIM Creators

Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.

Wouter Balk

Directeur
BIM Creators

Website-Header CTS IT

Vraagstuk

Gehele IT-infrastructuur onderbrengen bij een nieuwe partner, passend bij groeiambitie.

Oplossing

Overstap naar werken in de cloud, moderne werkplekken implementeren, aanspreekpunt voor de gehele IT-infrastructuur.
Het vraagstuk

IN HET KORT

Ons bedrijf groeit hard. Onze voormalige IT-partij kon niet meebewegen met die groei. Via goede referenties kwamen we bij CTS IT uit. We zochten een partner die niet alleen slimme IT-oplossingen bedenkt voor nu, maar ook meedenkt over wat nodig is in de toekomst.

Bij BIM Creators is behoefte aan een betrokken IT-partner die de volledige infrastructuur op de schop neemt én beheert. We ontwerpen en gebruiken onder andere modeleerprogramma’s voor in de bouw die goed moeten functioneren op al onze moderne werkplekken.

IT in de Cloud

Werken in de cloud: je hoort het vaak, maar wat is het? Simpelweg betekent het dat je IT-omgeving vanaf het internet te gebruiken is. Daarmee is het de ideale manier om zowel thuis als op de zaak te werken. Je kunt altijd overal bij.

Werken in de Cloud

De moderne werkplek van CTS IT

Een gebruikersportaal op basis van Werkplek 365: zo krijgt de gebruiker de beschikking over de CTS IT online werkplek. Het portaal biedt direct toegang tot Office gerelateerde zaken zoals documenten en e-mail.

Alles op een plek
Wouter-Balk-Bim-Creators
“Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.”
Wouter Balk

Directeur - BIM Creators

De oplossing

ZO HEBBEN WIJ GEHOLPEN

De branchespecifieke software van BIM Techniek vraagt om maatwerk moderne werkplekken. Dat heeft CTS IT gerealiseerd. Moduleerprogramma’s maar ook andere specialistische software is geïmplementeerd in de Microsoft 365 omgeving van het bedrijf.

BIM Techniek werkt nu volledig vanuit de cloud met Azure, device management en moderne werkplekken van CTS IT.

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT

Samen met Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57143991
Onze experts

Onze experts

Wij houden van IT en wij houden van mensen. En de mensen van ons team houden zich graag bezig met jouw IT-vraagstukken. Ieder vanuit zijn of haar eigen expertise.

Wil je ook deel uit maken van ons bevlogen team? Er is altijd plaats voor talent. Kijk gerust op onze vacaturepagina!

Ons team
Printix-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT