Support
privacy voorwaarden

Security: veiligheid op nummer 1

Security: het belang van goede beveiliging

Cybercrime en datalekken, het is aan de orde van de dag. De veiligheidsrisico’s van een wereld waarin alles en iedereen 24/7 met elkaar in verbinding staat horen helaas bij de dagelijkse praktijk van een ondernemer. De risico’s op economische- en imagoschade zijn groot. En imago komt te voet en gaat te paard zoals je weet. Voordat je dat hersteld hebt ben je soms wel jarenlang bezig. 

Regelmatig hoor je informatie over gestolen laptops of medewerkers die gevoelige bedrijfsinformatie doorspelen aan derden. Ook worden enorme hoeveelheden data via e-mail verstuurd. Wat als deze informatie bij de verkeerde personen terecht komt? 

cybercrime

Cybercrime is aan de orde van de dag

Cloud & lokaal

Of je nu in de cloud werkt of lokaal: security is van groot belang. Ondanks dat je je geen zorgen hoeft te maken over hardware in de cloud, blijft nadenken over veiligheid belangrijk. Want hoe veilig is jouw Office 365 omgeving? Waar staat jouw data en met wie wordt die data gedeeld? En hoe weet jij welke medewerker een e-mail verstuurt vanuit jouw lokale server? Jouw werknemers kunnen ook op privé apparaten bij data komen. Je data komen soms ook onbedoeld bij anderen terecht. CTS IT heeft jarenlange ervaring met het beschermen van informatie maar ook met oplossingen om datalekken te voorkomen. 

microsoft 365 back up

Hoe veilig is jouw omgeving?

Monitoring

CTS IT helpt je graag met het maken van een veilige cloud omgeving en deze vervolgens ook veilig te houden. Ontwikkelingen gaan razendsnel, je kunt op ons rekenen dat wij er alles aan doen om jouw omgeving veilig te houden! Samen kijken we proactief naar jouw omgevingen. We monitoren en doen op basis van de uitkomsten verbetervoorstellen. CTS IT heeft de tooling in huis die je nodig hebt om van een veilige digitale werkplek gebruik te maken. Ook hier geeft CTS IT persoonlijke aandacht en biedt slimme IT toepassingen die verbinden, beschermen en eenvoudig werken. Wat monitoren we zoal? 

Hoe veilig is jouw Office 365 en Azure?

We brengen jouw situatie in kaart. Hoe veilig is jouw e-mailsysteem? Hoe zijn jouw data geclassificeerd? Waar gebruik je encryptie bij vertrouwelijke documenten? Zijn je tools goed geconfigureerd? 

Wie kunnen er bij je data?

Welke persoonsgegevens hou je bij? Welke externen hebben toegang tot welke data?

Hoe gaan jouw medewerkers om met het voorkomen van datalekken?

Een goed security beleid is hierbij onmisbaar. Weten jouw medewerkers hoe ze moeten handelen bij een dreiging? Hoeveel van jouw bedrijfsdata wordt verspreid via WhatsApp of andere social media?  

Hoe ga je om met incidenten?

Hoe zet je de security middelen effectief in? Een omgeving veilig houden bestaat uit twee onderdelen: beveiligen en vervolgens monitoren. Beveiligen is het actief instellen van de software om een zo veilig mogelijke basis in te stellen. Monitoren is het non-stop in de gaten houden van de actuele situatie. Door inzet van AI en machine learning zijn we zelfs in staat patronen te ontdekken. Zo kunnen we proactief anticiperen op een mogelijk incident. 

Hulp nodig?

Hierboven staan veel vragen. CTS IT heeft hierop de antwoorden. Meer weten over de mogelijkheden van security voor jouw bedrijf? CTS IT is jouw partner en helpt je graag verder. Plan direct je afspraak in met Rik. Niets voor niets is onze missie om onze partners te ontzorgen in de digitale transformatie. Want CTS IT staat voor verbinden, koesteren en vereenvoudigen. Voor het werk en voor het leven.

Terug naar kennisbank
Exlaimer-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Dmarcian CTS IT
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V