Support

Trots als een pauw op nominatie Onderneming van het jaar

Nominatie Ondernemer van het Jaar

Ik ben trots op ons team waarmee we de nominatie Onderneming van het Jaar in de wacht hebben gesleept, want zo eenvoudig is het niet om je te onderscheiden met onze producten en diensten.

In de IT branche zijn er immers duizenden concurrenten die op papier precies hetzelfde kunnen leveren als wij. Waarin wij ons onderscheiden is de menskant. Wij zijn open en eerlijk naar elkaar en onze klanten en communiceren duidelijk en integer. We beseffen namelijk heel goed dat mensen en ICT samen het hart vormen van vrijwel elke organisatie. Twee jaar geleden kreeg ik de kans om eigenaar te worden van CTS IT. In die twee jaar is er veel veranderd. Niet alleen omdat het moest, maar ook omdat ik dat wilde. De keuzes waren niet altijd makkelijk, maar door de missie om mensen, doelen en systemen bij elkaar te brengen altijd voor ogen te houden, staan we nu als een huis. We zijn enorm gegroeid als organisatie en ik ook als mens. Dat is mooi, want ICT draait om mensen. Mensen waarin CTS IT investeert. En dat straalt af op de klant.

De basis ligt in het boeien, binden en behouden van mensen. Snel gezegd gaat het dan om veiligheid, vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en vitaliteit. Als dat dan zorgt voor een nominatie voor de titel Onderneming van het Jaar, dan kun je daar als eigenaar alleen maar trots op zijn. Ik vind het extra mooi dat we zijn voorgedragen. Anderen zien dus blijkbaar ook dat CTS IT iets bijzonders biedt.

Na een bedrijfsbezoek en een uitgebreide doorlichting van ons bedrijf, zijn we uiteindelijk overgebleven bij de laatste drie. Er is gekeken naar de manier waarop ons bedrijf in elkaar zit, hoe we als groep en individueel zijn gegroeid, welke energie er in het kantoor hangt en wat ons sociale gezicht is. Mooi om te horen dat de jury ons op al die aspecten positief beoordeelde. Op 23 oktober wordt tijdens een spectaculair feest in De Reehorst bekend wie wint, alhoewel ik winnen in dit kader niet de goede formulering vind. Want we hebben al gewonnen door genomineerd te zijn. Ik zeg bewust we omdat het een echte teamprestatie is. Of we de 23e nou winnen of niet, op het podium staan geeft ons al voldoende erkenning. Erkenning voor onze medewerkers en klanten. Ik ben blij dat in ondernemersland wordt gezien dat we op de goede weg zitten.

Terug naar kennisbank
Dmarcian CTS IT
Exlaimer-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V