Support
Terug naar kennisbank
Til jouw bedrijf

Naar een volgend niveau

De meest passende IT-oplossingen maken je leven niet alleen makkelijker. Ze helpen je bedrijf naar een volgend niveau tillen. Daarom ontwerpt CTS IT de oplossing die past bij jouw dagelijkse praktijk én groeiambities. Dat doen we op onze eigen unieke manier.

Inspiratiesessie aanvragen
CTS-IT-Pagina-Header

Cloud, on premise of toch hybride IT-oplossingen?

Bij CTS IT zijn we voorstander van werken in de cloud. Het is praktisch, veilig en toepasbaar voor veel bedrijven. Toch kan het goed dat het voor jouw organisatie (nog) niet de oplossing is. Daarom kijken we altijd welke IT-oplossingen aansluiten op jouw wensen. Is dat toch een on premise IT-omgeving of een hybride vorm waarbij het beste van beide werelden is toegepast? Het kan allemaal.

IT in de cloud

Werken in de cloud: je hoort het vaak, maar wat is het? Simpelweg betekent het dat je IT-omgeving vanaf het internet te gebruiken is

CTS Cloud

IT op locatie

Met CTS On-Premise kies je voor een IT-omgeving fysiek in eigen pand. Je servers en apparatuur kun je letterlijk aanraken. Ontdek wanneer wij CTS On-Premise aanraden.

IT op locatie
Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - CTS IT Helpt Bochane met passende IT-oplossingen

Lees het verhaal van Bochane

Persoonlijke aanpak

Een goede IT-partner doet meer dan de juiste software implementeren. CTS IT is jouw aanspreekpunt, vanaf de eerste implementatie tot het onderhoud en meedenken over de toekomst. Daarom zijn we van de persoonlijke aanpak. We leren je bedrijf en medewerkers écht kennen, zodat we ook je behoeften snappen. We bedenken vervolgens IT-oplossingen die daar naadloos op aansluiten.

De juiste IT-oplossing valt of staat met het snappen van jouw organisatie. Daarom doen onze klantcoördinator én project engineer een audit: we brengen de huidige situatie in kaart, bepalen wat er moet gebeuren en hoe we dat gaan doorvoeren. Als je IT-omgeving eenmaal staat, zijn we niet klaar. We helpen je medewerkers omgaan met nieuwe systemen. Ook houdt ons team altijd vinger aan de pols zodat we tijdig kunnen bijsturen om je toekomstvisie bij te houden.

Werken met Microsoft 365 CTS IT

Werken met Microsoft 365

Outlook, Excel, Powerpoint: wie gebruikt het niet? Met een moderne werkplek met Microsoft 365 gebruik je deze applicaties gemakkelijk en pas je een digitale werkplek aan op je behoeften.

CTS IT werkt met verschillende Microsoft 365 toepassingen om moderne werkplekken in te richten. Onze engineers en klantcoördinator ondersteunen bij implementatie, beheer en adoptie van je digitale werkplek. Gebruik je ook andere applicaties in je bedrijf die een plek verdienen in jouw moderne werkplek? Geen probleem, we vinden een manier om ze te implementeren. Zo heb je alles dat je dagelijks gebruikt binnen (digitaal) handbereik.

Til je bedrijf naar een volgend niveau

CTS IT inschakelen voor je IT-oplossingen brengt dus veel voordelen:

  • Een IT-omgeving die écht bij je organisatie past: in de cloud, on premise of hybride.
  • Persoonlijke aanpak en maatwerk IT-omgevingen: we leren je bedrijf door en door kennen.
  • Moderne werkplekken met Microsoft 365, aangepast met andere applicaties die bij jouw dagelijkse praktijk horen.
  • Nauw contact met onze klantcoördinator en engineers zodat je altijd het beste uit je IT haalt.

Benieuwd hoe CTS IT jou helpt je organisatie klaar te stomen voor de toekomst? Neem contact met ons op of vraag een inspiratiesessie aan!

Inspiratiesessie aanvragen

Jurgen CTS IT

Start een traject samen met Jurgen

j.rouwhorst@cts-it.nl
06-36515193
Exlaimer-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Vmware CTS-IT-B.V