Support
Terug naar kennisbank
IT-ondersteuning

In 5 simpele stappen

Iedere organisatie is anders. Daarom heeft elk bedrijf ook andere behoeften. Bij CTS IT vind je alle mogelijke IT-diensten onder één dak. Wij vinden namelijk dat IT-ondersteuning maatwerk is.

Lees snel verder
CTS-IT-Pagina-Header

IT-ondersteuning van CTS IT

Bij CTS IT staat de klant altijd centraal. We werken daarom met vijf stappen om jou de beste IT-ondersteuning te bieden:

KNOW ME : We leren jullie organisatie en bedrijfsdoelstellingen begrijpen.

GUIDE ME : Onze engineers geven jullie passend advies en begeleiding over de omgeving als geheel.

SUPPORT ME : Onze servicedesk engineers zorgen voor ondersteuning. Daarna ervaar je de ultieme meerwaarde van CTS IT als jullie partner.

In het vervolgstadium gaan we pas echt los op het gebied van gebruikersadoptie en vervolgens de eigenlijke transformatie.

MODERNIZE ME : We zorgen – samen met professionele trainers – dat gebruikers zich comfortabel voelen met de moderne ICT-middelen, waarmee we de vitaliteit weten te verhogen. Ze leren deze maximaal in te zetten voor hun werkzaamheden. Met een rapportage over het daadwerkelijke gebruik van de faciliteiten, kunnen we het adoptieproces op elk moment bijsturen.

TRANSFORM ME : De transformatie zelf. Nu realiseer je samen met alle betrokken partijen (denk ook aan softwareleveranciers) de daadwerkelijke creatie van waarde. Hoe dan? We begeleiden je bij het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen.

Uiteindelijk is de laatste de meest waardevolle stap. Je resultaten worden zichtbaar en dat succes kunnen we met elkaar vieren. Dankzij ons stappenplan kunnen we iedere organisatie naar een nieuw niveau tillen.

Nieuwe

Businessmodellen ontwikkelen

met ICT is een uitdagende maar lonende taak, die je alleen kunt bereiken met de expertise!

Wij helpen jou daarbij!

Vraag een inspiratiesessie aan!
Waarom Security belangrijk is Rik Maassen
SLM-gesprekken van CTS IT

Service Level Management gesprekken

Na het implementeren van de meest passende IT-oplossingen laten we je zeker niet aan je lot over. Doormiddel van SLM-gesprekken bespreekt onze klantcoördinator samen met jou het servicedeskproces. Samen analyseren we onze activiteiten op basis van actuele rapportages en sporen we verbeterpunten op.

Bereikbaarheid en onderhoud

CTS IT is bovendien altijd bereikbaar voor vragen of problemen. Met onze 24/7 service weet je zeker dat je nooit lang hoeft te wachten op een passende oplossing. We komen ook op locatie voor onderhoud indien nodig.

CTS IT: jouw ondersteunende partij

CTS IT is een kleine private owned organisatie. Dat betekent dat we snel kunnen schakelen op basis van jouw behoeften. Ben je dus op zoek naar IT-ondersteuning van een partner die nét even een stap verder gaat? Dan zit je bij CTS IT goed. Ga met ons in gesprek. We leggen graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Lees ook onze andere blogs over :
Cybersecurity   IT-oplossingen  Modernewerkplek   MFA

Exlaimer-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Printix-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
workspace365-logo