Support
Visie 2021

Focus op EM+s, Microsoft Teams en Power BI

Terugblik

Het jaar 2019 ligt inmiddels achter ons. En ik kan volmondig zeggen dat ik met trots terugkijk op het afgelopen jaar. Ik hoop oprecht dat dat ook voor jou geldt. Wat heeft er nou voor gezorgd dat ik met trots terugkijk? Ik heb nieuwe relaties verwelkomd, maar niet in de laatste plaats ook bestaande relaties gekoesterd. Mijn bedrijf was een veilige plek voor klanten, maar zeker ook voor mijn medewerkers. Elke dag staan zij weer klaar voor de klant én voor elkaar. Dat maakt mij trots.  

Wat hebben wij zoal bereikt in 2019? Een strategische samenwerking met Sharp, een partnerschap met Ydentic, we hebben grote stappen gezet met Workspace 365. Ook hebben we veel klanten verwelkomd tijdens onze FUSION- en INSPIRE events. En niet te vergeten de eerste CTS IT Open, waar we ook in 2020 een vervolg aan geven. Ook is ons team uitgebreid met professionals, die jou en je business nog beter kunnen helpen met IT-uitdagingen.  

Ontwikkelingen in 2020

Voor 2020 hebben we veel voor jou in petto. Zoals je van ons gewend bent nemen we je graag mee in de mogelijkheden die Microsoft biedt. Op welke drie vlakken gaan de grootste ontwikkelingen voor 2020 plaatsvinden? Op het gebied van security, collaboration en powerplatforms. En wat houdt dat dan in? Security: hoe ga je veilig om met je gebruikersidentiteit en bedrijfsdata? Collaboration is samen werken aan samenwerken. De tool Microsoft Teams leent zich uitstekend voor samenwerken. Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar je kunt chatten, vergaderen en bestanden kunt delen. En als we kijken naar powerplatforms hebben we het o.a. over Power BI. Met heldere dashboards vanuit Power BI krijg je ook volledig inzicht in je bedrijfsprocessen. Waar zitten je leegloopuren? Aan welke knoppen kun je draaien? Waar kun je versnellen of ruimte winnen? Zo zetten we samen met jou ruwe klantdata om naar relevante stuurinformatie. 

CTS IT heeft voor de hiervoor genoemde drie onderwerpen diverse workshops opgezet. De workshops “EM+s.”, “Teams” en “Power BI” zijn al beschikbaar voor een vaste prijs. Het komende jaar gaan we ook verder onderzoek doen naar ‘’productivity as a service’’. Oftewel: hoe kan IT bijdragen aan het verhogen van de productiviteit en vitaliteit van jouw collega’s? Dit verder invulling geven kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarvoor hebben we jouw hulp hard nodig. Wil je meedraaien met en mee ontwikkelen aan deze dienst? Geef je dan op bij onze business consultant Marcel de Wit. Hij is bereikbaar op 06-52301832. 
 
Mijn overtuiging is dat bovenstaand dé toekomst van CTS IT is. En weet je waarom? De nieuwste ontwikkelingen sluiten naadloos aan bij waar CTS IT voor staat: verbinden, koesteren en vereenvoudigen. De nieuwste ontwikkelingen helpen je om verbinding te maken, je business te optimaliseren en rust te creëren. En daar gaat het voor mij om. Verbinding en het koesteren van duurzame relaties. We houden alle IT-ontwikkelingen goed voor je in de gaten terwijl jij je eigen werk doet. We houden jou en je bedrijf veilig. Zo houden we dingen simpel. Ook in 2020 wil ik graag met je sparren over het leiderschap dat mij in 2019 veel heeft gebracht. Mag ik jou welkom heten tijdens één van de INSPIRE sessies in 2020? Laat het mij weten of meld je aan op onze evenementenpagina.  

Hannes de Paauw, Algemeen Directeur

 

 

 

Terug naar kennisbank
Printix-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Dmarcian CTS IT
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V