Support

Evolve or die 2

‘Speel je om te winnen of speel je om niet te verliezen?’ Die vraag ga ik je zeker stellen op 7 november tijdens een exclusieve CTS IT INSPIRE. Ik neem je mee langs verschillende groeifasen van mijn onderneming, vertel je over mijn fouten en spar met je over inspirerend leiderschap.

”Je kan een dure MBA-training boeken of met mij – en collega-ondernemers – komen sparren over inspirerend leiderschap.”

Ik verzeker je dat mijn lessons learned in de praktijk duur waren, maar zeer leerzaam. Dat ga je meemaken. Het wordt een interactieve bijeenkomst. Want je krijgt mijn verhaal en ik wil ook van jou weten hoe je als ambitieuze ondernemer worstelt met cultuur, met de nieuwe generaties en met de krapte op de arbeidsmarkt.

Voor mij persoonlijk is het helder: ik ga voor de winst en ben bereid om volle bak te gaan. Ik accepteer verliezen en ik breng mijn bedrijf – en dus mensen – tot grote hoogte. Dat moet ook want stilstand is achteruitgang. Zoals je bedrijf transformeert, zo doe je dat zelf ook. Elke succesvolle onderneming doorloopt groeifasen en die doen wat met jou als leider. Hoe wordt je niet cynisch en blijf je bewust naïef! Daarover gaat het op 7 november tijdens Evolve or die. Ben je erbij?

Let op! Deze editie van CTS INSPIRE is exclusief voor genodigden met ambitie. Wil je erbij zijn? Mail mij dan je motivatie zodat ik kan beoordelen of je een uitnodiging ontvangt.

Hannes de Paauw, algemeen directeur CTS IT.

Terug naar kennisbank
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
HPE-CTS-IT-B.V