Support
Terug naar kennisbank
CTS FUSION

Editie 2022

Op donderdag 10 november, organiseerden wij ons CTS FUSION, editie 2022. Een dag waar wij onze klanten hebben meegenomen naar een geweldige locatie: het π—–π˜‚π˜€π˜π—Όπ—Ίπ—²π—Ώ π—˜π˜…π—½π—²π—Ώπ—Άπ—²π—»π—°π—² π—–π—²π—»π˜π—²π—Ώ van Microsoft in Amsterdam.

Op locatie maakten onze gasten een reis door de wereld van Cybersecurity en Collaboration.

Terugblik Fusion 2022
Fusion event Richard Fredriks

De reis

De reis begon met Richard Fredriks die doormiddel van een mentimeter presentatie inzicht en bewustwording wilde creΓ«ren op het gebied van cybersecurity.

Vervolgens gaf Rik Maassen een Awareness sessie over de impact en gevolgen van een cyberaanval en waar ten alle tijden rekening gehouden moet worden.

Tussendoor gaven onze engineers diverse demo’s die inzicht gaven in de tooling die onze klanten zo veel mogelijk beschermen tegen een cyberaanval.

Fusion event Michel Bouwman

Collaboration

De middag werd afgesloten door Michel Bouman. Op het gebied van collaboration nam hij ons mee in de toekomst van Team. Afsluitend gaf hij ons een tour door de π—–π˜‚π˜€π˜π—Όπ—Ίπ—²π—Ώ π—˜π˜…π—½π—²π—Ώπ—Άπ—²π—»π—°π—² π—–π—²π—»π˜π—²π—Ώ van Microsoft.

Kortom, een dag vol inspiratie en kennisdeling. Het was een geslaagde dag en we kijken allemaal uit naar de volgend jaar!

Fusion-Security-Panel

Bekijk de foto's

https://youtu.be/cuI7UYYle9E

Exlaimer-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V