Support
Terug naar kennisbank

Aansluiten op je bedrijfs-cultuur

Op zoek naar een passende IT-oplossing voor jouw organisatie? Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Via een grote diversiteit aan kanalen krijg je dagelijks de beste aanbiedingen. Variërend van op maat gemaakte software tot een all-in-one werkplek. De vraag blijft of een dergelijke aanbieding ook passend is voor jouw organisatie.  

CTS-IT-Pagina-Header

Cultuur

Elke organisatie heeft namelijk zijn eigen cultuur en manier van werken. Deze twee factoren spelen een grote rol in de keuze van een IT-oplossing. Immers, wanneer een nieuwe omgeving zorgt voor een compleet andere manier van werken is de kans groot dat je bedrijfsproces ook aangepast moet worden. En dat is het grootste gevaar voor elke ondernemer! Zorg altijd dat jouw bedrijfsproces, wat zich al bewezen heeft, intact blijft. IT is en blijft ondersteunend hieraan.  

Ook cultuur is belangrijk in je organisatie. Medewerkers werken niet zomaar bij jou, het merendeel zal zich prettig voelen in jouw organisatie. Zorg dat dit zo blijft, tevreden medewerkers zorgen voor een hoge productiviteit. 

Bedrijfsproces

Is dan de conclusie dat per organisatie de IT-oplossing er anders uitziet? Nee. Standaardisatie is zeker mogelijk. In de basis zijn er een aantal onderdelen die elke organisatie nodig heeft. Denk hierbij aan e-mailen, het opslaan van en samenwerken in bestanden, vastleggen van klantgegevens en in veel gevallen printen. Door dit op een veilige en bovenal functionele manier in te vullen is de basis ‘standaard’ voorhanden.  

Specifiek zijn er voor veel organisaties een aantal onderdelen die bij jouw bedrijfsproces horen. Heb je een fabricage afdeling? Grote kans dat er dan machines gekoppeld zijn aan jouw IT-systeem. Een handelsonderneming heeft baat bij een goed voorraad en logistiek systeem. Zomaar wat voorbeelden die jij, als ondernemer, veel beter kunt verwoorden.  

IT-oplossing

CTS IT weet dit als geen ander. Onze klantenkring is door de jaren (bijna 35 jaar!) heen gegroeid in een enorme diversiteit. Retail, automotive, handel en accountancy zijn ons niet vreemd. We durven dan ook te zeggen dat we heel goed weten wat er wel en niet kan. De belangrijkste les die we geleerd hebben is dat we ons niet ‘bemoeien’ met jouw bedrijfsvoering. Wij bieden een goede basis en horen graag je specifieke wensen. Wél geven we duidelijk aan welke keuzes wel of niet handig zijn, zeker met het veiligheidsaspect in het achterhoofd. Samen komen we zo tot jouw IT-oplossing. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor een goede werking zodat jij je bezig kunt houden met ondernemen in jouw vakgebied.  

Ga met ons in gesprek

Wij staan voor jou klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Lees onze klantverhalen en neem contact op. We horen graag jouw verhaal, lezen je bedrijfsproces en zorgen daarna voor een passende IT omgeving.  

HPE-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V