Support

CTS Managed Passwordmanager

Ben jij ook altijd je wachtwoorden kwijt? Of sla je ze ergens (onveilig) op? Grote kans dat meerdere werknemers binnen een bedrijf deze werkwijze hanteren! Vanaf nu reken je af met dit perikel, met behulp van de CTS Managed Passwordmanager. Dit biedt veilige opslag én bewaking van accountinformatie, voor het veilig en automatisch inloggen op websites en apps. Meer weten? Lees verder of neem contact met ons op voor wachtwoordmanagement. 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
CTS Managed Passwordmanager

Waarom CTS Managed Passwordmanager?

Beveiliging is belangrijk voor iedere organisatie. Toch is het niet ongebruikelijk dat werknemers minder veilig met wachtwoorden omgaan. Het kan immers lastig zijn om al die verschillende unieke codes te onthouden. Je maakt het werknemers makkelijker om veilig te werk te gaan, door de CTS Managed Passwordmanager aan te bieden. En daar heeft het bedrijf natuurlijk ook baat bij, want gegevens achter de inlogwand zijn vanaf dan stukken beter beschermd. Ook reken je af met dat ‘opnieuw instellen’ van wachtwoorden! 

CTS Wachtwoordmanager voor bedrijven

CTS Wachtwoordmanager voor bedrijven

De CTS Managed Passwordmanager biedt een bedrijfsbrede oplossing voor het veilig opslaan, gebruiken, delen en onderhouden van wachtwoorden. Deze tool is zowel voor desktop als mobiel beschikbaar en is zelfs uit te breiden met BreachWatch (voor monitoren van het dark web). Wachtwoorden kunnen intern op een veilige manier en met 2-factor authenticatie met elkaar gedeeld worden. Als beheerder kun je met één klik op de knop de toegang tot inloggegevens ontzeggen via het managementdashboard, waardoor je met CTS Managed Passwordmanager ook meer grip houdt op beveiliging in de toekomst. 

Team CTS IT

Nooit wachtwoord kwijt met CTS Passwordmanager

De belangrijkste reden om te kiezen voor de CTS Wachtwoordmanager, is het bewaken van accountinformatie. Je maakt het voor werknemers makkelijker om wachtwoorden veilig op te slaan en te onthouden. Ook genereert de tool complexe nieuwe passwords, en slaat deze automatisch op. Komen accountgegevens in het openbaar, of zijn er andere veiligheidsrisico’s? Dan krijg je uiteraard een waarschuwing. Leuke bijkomstigheid: je ontvangt tevens een licentie voor privégebruik voor maximaal 5 gezinsleden. 

Security support

CTS Managed Passwordmanager op maat bij CTS IT!

CTS Managed Passwordmanager is een veilig, praktisch en tijdbesparend systeem voor jezelf én werknemers binnen de organisatie. Het is tevens een gecertificeerde oplossing (SOC 2, ISO27001) met door NIST CMVP gecertificeerde wachtwoordversleuteling (FIPS 140). Jij voldoet aan je verplichtingen door te zorgen voor goede beveiliging van systemen met gevoelige informatie! Bij CTS IT richten we je Wachtwoordmanager volledig op maat in. Wil je meer weten over deze service en ben je benieuwd naar een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op en kies voor onze betrouwbare Managed Passwordmanager. 

Kantoorpand-van-schuppen
“De huizenmarkt is hectisch, waarbij we snel moeten kunnen schakelen, een groot voordeel. Ook is de hoge mate van veiligheid een geruststellende gedachte. CTS IT is mijn aanspreekpunt voor al mijn IT vragen!””
Danielle Diepeveen

Directeur - Van Schuppen Makelaars

Meer over onze werkwijze

CTS IT is je full-service partner op het gebied van ICT. Wij zorgen graag voor online veiligheid, dit in de breedste zin van het woord. Zo bieden we diverse cybersecurity oplossingen, die we kunnen combineren met onze service Passwordmanagement. Ook zorgen we voor back-ups, het instellen van verbindingen en Microsoft 365, en zijn we je partner voor beheer en support. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend gesprek

Arjan v Loon CTS IT

Start een traject met Arjan

a.van.loon@cts-it.nl
0318-742426
Vmware CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Dmarcian CTS IT
Exlaimer-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V