Support

CTS Managed Endpoint Detection & Response

Zorgen voor maximale beveiliging van werkplekken en serversystemen? Dan is CTS Managed Endpoint Detection & Response echt iets voor jou! Dit is een door CTS IT beheerde Next-Generation beveiligingsoplossing, om Windows systemen te beschermen tegen virussen, malware en phishing. Want (extreem!) geavanceerde beveiliging is belangrijker dan ooit. Met CTS Managed Endpoint Detection & Response zorgen we bij CTS IT voor uitstekende bescherming. Meer weten of laten implementeren? Neem contact met ons op! 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Waarom CTS Managed Endpoint Detection & Response?

Waarom CTS Managed Endpoint Detection & Response?

Het belang van steeds slimmere cybersecurity is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen! Hackers worden immers steeds beter in het binnendringen van systemen, en dat geeft veel risico’s. Klantgegevens én gevoelige bedrijfsgegevens kunnen op straat komen te liggen, of je systeem kan geblokkeerd worden. Dit alles zorgt ervoor dat je niet voldoet aan de wetgeving en/of veel tijd en geld moet investeren om je systemen terug te halen. Door te kiezen voor CTS Managed Endpoint Detection & Response voorkom je deze problemen. Je zorgt in de basis namelijk voor optimale beveiliging van werkplekken en serversystemen. 

CTS Managed Endpoint Detection & Response voor bedrijven

CTS Managed Endpoint Detection & Response voor bedrijven

Wat heeft CTS Managed Endpoint Detection & Response jou als bedrijf precies te bieden? Next-Generation anti-virus met ransomware beveiliging, om weerstand te bieden tegen malware, trojans, hackingtools, geheugenexploits, scriptmisbruik, schadelijke macro’s en ander soort (living off the land) aanvallen. De On-Agent Storyline-Tracking biedt onze beheerders bovendien direct de context bij een mogelijke besmetting. Wij combineren dit met AI om de schadelijkheid van bestanden te voorspellen en real time aanvallen te stoppen. 

Automation

Proactieve bewaking met CTS Managed Endpoint Detection & Response

Zoals je leest helpt CTS Managed Endpoint Detection & Response bij het beschermen en beveiligen van werkplekken en serversystemen. Het systeem wordt door ons beheerd en regelmatig geüpdatet om bestand te zijn tegen de nieuwste methoden op het gebied van hacking. Bij CTS IT bieden we proactieve bewaking en beheer van de status van de virusscanner, en bieden we je ondersteuning op afstand. Zo kunnen we altijd razendsnel ingrijpen en ervoor zorgen dat je aan de hoogste beveiligingseisen blijft voldoen. 

Managed Endpoint Detection & Response bij CTS IT!

Managed Endpoint Detection & Response bij CTS IT!

De kracht van CTS IT en de aanbevolen systemen, zit hem in innovatie en maatwerk. In tegenstelling tot bestaande, traditionele virusscanners, zoekt het Managed Endpoint Detection & Response systeem actief naar onbekende bedreigingen. Met behulp van AI en historische gegevens zijn voorspellingen te doen voor de toekomst, zodat er ook snel wordt geanticipeerd op Next-Gen cyberaanvallen. Bovendien is het systeem ondanks zijn kracht toch superlicht, zodat het je Windows systeem veel minder belast. Wil jij meer weten over Managed Endpoint Detection & Response op maat? Contacteer ons! 

Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - Bochane Groep

Lees het verhaal van Bochane Groep

Meer over onze werkwijze

CTS IT is je full-service partner op het gebied van ICT. Beveiliging van systemen is daar een belangrijk onderdeel van. Wij kiezen altijd voor maatwerk, en stemmen de oplossingen op het gebied van systeembeheer, verbindingen, security en back-up altijd tot in de puntjes af op je behoeften. Zo kies je voor een ICT oplossing waar je ook écht iets aan hebt. Plan een vrijblijvende inspiratiesessie en ga met ons in gesprek over de IT opties voor je bedrijf. 

Silvester CTS IT

Start een traject samen met Silvester

s.de.smidt@cts-it.nl
06-16955669
Dmarcian CTS IT
Vmware CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
workspace365-logo