Support

CTS Managed Security

Wil je als bedrijf alle inkomende cyber bedreigingen direct monitoren en opvolgen, dit in één overzichtelijke omgeving? Dan is CTS Managed Security echt iets voor jou. Dit systeem biedt actieve bewaking, opvolging en advies rondom beveiligingsincidenten. Bij CTS IT stellen we een maatwerk dashboard voor je op. Meer weten over CTS Managed Security? Neem dan contact met ons op! 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Waarom CTS Managed Security?

Waarom CTS Managed Security?

Beveiliging is een belangrijk aspect van bedrijfsvoering, zeker nu we meer en meer online werken. Vanuit bedrijfsbelang (en wetgeving) is het noodzakelijk om de beveiliging goed op orde te hebben. CTS Managed Security brengt al je afzonderlijke beveiligingsoplossingen samen in één management omgeving, oftewel het Security Operation Center (SOC). Hier worden bedreigingsdata centraal verzameld en geanalyseerd, waardoor threats sneller gedetecteerd worden. Ook worden vanuit het CTS Managed Security systeem vervolgacties aanbevolen. Zo kies je voor actieve bewaking en beoordeling van security incidenten. 

CTS Managed Security voor bedrijven

CTS Managed Security voor bedrijven

In de basis vallen er drie diensten onder CTS Managed Security; bewaking, opvolging en inzicht (en compliancy). Op basis van Microsoft Sentinel worden bijvoorbeeld Microsoft 365 bedrijfsdata beschermd en gemonitord. Ook andere diensten worden bewaakt. Denk aan Endpoint Detection & Response en Microsoft Defender for Identity. We beoordelen de meldingen op impact en urgentie en geven je via een SLM-rapportage een overzicht van alle beveiligingsmeldingen. Er wordt een overzichtelijke storyline met alle gebeurtenissen gecreëerd, om snel grip te kunnen krijgen op de situatie. En om tijd te besparen! 

Security Awareness voor bedrijven

Grip op situaties met CTS Managed Security

De belangrijkste reden om te kiezen voor CTS Managed Security, is het snel handelen bij eventuele dreigingen. Met behulp van AI worden afwijkingen razendsnel geanalyseerd en vergeleken met historisch gedrag. We stellen beleidsregels op en weten zo direct wat de juiste manier is van handelen zodra er een (mogelijke) aanval wordt geconstateerd. Zowel jij als opdrachtgever en wij als specialisten hebben inzage via een up-to-date rapportage, en deze kan ook worden gedeeld met accountants/auditors. Dat maakt CTS Managed Security tevens een belangrijk instrument rondom Compliancy (ISO27001 en NIS2). 

Automation op maat bij CTS IT!

Automation op maat bij CTS IT!

Door te kiezen voor CTS Managed Security van CTS IT, kun je flink wat tijd besparen. Alles komt namelijk overzichtelijk samen in één systeem, en onderbouwde vervolgacties worden aanbevolen op basis van AI en historische gegevens. Dat maakt Managed Security een waardevolle tool om security incidenten zo goed als mogelijk te beoordelen en te neutraliseren. Meer weten en behoefte aan advies op maat? Neem contact met ons op en kies voor Managed Security van CTS IT. 

“CTS IT denkt mee bij vraagstukken m.b.t. onze infrastructuur en wensen om onze processen te optimaliseren””
Michel Bilstra

Hoofd ICT - Aboma

Meer over onze werkwijze

CTS IT is je full-service partner op het gebied van ICT. Maatwerk is onze kracht, en daar sluit onze service CTS Managed Security perfect op aan. Wij kijken waar je bedrijf behoefte aan heeft, op het gebied van ICT en beveiliging in de breedste zin van het woord. Van security tot back-up, het instellen van verbindingen en Office 365 tot passwordmanagement en natuurlijk ook beheer en support. Plan een vrijblijvend gesprek en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. 

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT

Start een traject samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
HPE-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V