Support

Identiteitsbeheer

Bij CTS IT zien wij dat data pas waardevol wordt wanneer deze op de juiste manier gebruikt wordt binnen je bedrijf. Dit betekent dat je medewerkers gemakkelijk en veilig toegang moeten hebben tot de benodigde informatie. Onze oplossingen voor databeveiliging en identiteitsbeheer zorgen ervoor dat je data altijd beschermd is en alleen toegankelijk voor de juiste personen. 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Effectieve databeveiliging

Effectieve databeveiliging

Data op zichzelf heeft weinig waarde zonder de mensen die het gebruiken. Het is dus erg belangrijk dat jouw medewerkers toegang hebben tot de juiste data wanneer ze die nodig hebben. Daarom biedt CTS IT oplossingen voor effectieve databeveiliging die ervoor zorgen dat je data veilig en toegankelijk is. 

Identiteitsbeveiliging voor zekerheid en controle

Identiteitsbeveiliging voor zekerheid en controle

Het is van groot belang dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot je data. CTS IT biedt uitgebreide identiteitsbeveiliging om deze zekerheid te waarborgen. Met onze oplossingen voor meervoudige verificatie weet je zeker dat alleen de juiste mensen inloggen op jouw systemen. Dit verhoogt de veiligheid en controle binnen je organisatie aanzienlijk. 

Proactieve bewaking en beheer

Single Sign-On voor betere gebruikerservaring

Eenmaal ingelogd, wil je het je gebruikers zo eenvoudig mogelijk maken om toegang te krijgen tot alle benodigde applicaties. Met Single Sign-On (SSO) hoeven medewerkers slechts één set inloggegevens te onthouden. Dit voorkomt het rondslingeren van wachtwoorden en vermindert de kans op beveiligingsincidenten. Daarnaast zorgt SSO ervoor dat je medewerkers uitsluitend vanuit jouw veilige omgeving inloggen op applicaties van derden. 

Microsoft 365 bescherming voor bedrijven

Onze aanpak

Wij combineren onze kennis van databeveiliging en identiteitsbeheer om een oplossing te bieden die past bij jouw organisatie. Onze experts analyseren je huidige IT-omgeving en ontwikkelen een op maat gemaakte strategie die zowel de veiligheid als de gebruiksvriendelijkheid verhoogt. We begeleiden je bij de implementatie en zorgen ervoor dat je systemen altijd up-to-date zijn met de nieuwste beveiligingsmaatregelen. 

Veiligheid en gemak

Veiligheid en gemak

Ons doel is om een balans te vinden tussen veiligheid en gebruiksgemak. Met onze oplossingen voor meervoudige verificatie en Single Sign-On zorgen we ervoor dat je medewerkers veilig en eenvoudig kunnen werken. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar ook de tevredenheid van je medewerkers. 

Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - Bochane Groep

Lees het verhaal van Bochane Groep

Toekomstbestendige oplossingen

De IT-wereld verandert snel, en het is belangrijk dat je beveiligingsmaatregelen up-to-date blijven. Bij CTS IT houden we de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en passen we onze oplossingen hierop aan. Zo ben je altijd voorbereid op nieuwe uitdagingen en bedreigingen. Neem contact met ons op!

Dennis CTS IT

Start een traject samen met Dennis

d.van.maurik@cts-it.nl
Printix-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Exlaimer-CTS-IT-B.V
workspace365-logo